Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Group Accounting Manager jobb i Stockholm på Future Value

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Group Accounting Manager på Future Value

Group Accounting Manager

Future Value Stockholm, Stockholms län Heltid

Esportal Group är en ledande esport- och gaming-koncern som kombinerar en digital esport-plattform, Esportal, med fysiska gamingcenter under det ikoniska varumärket Inferno Online. Esportal är en webbaserad turnering-och matchmaking-plattform för de stora esport-titlarna som för tillfället fokuserar på CS:GO. Bolaget grundades 2014 och har sedan start verkat för att vara en samlingsplats för världens gamers med turneringar, ligor, bloggar och livesändningar. Genom att avlägsna störande moment som avbrutna matcher, fusk och oseriösa spelare erbjuder Esportal en underhållande och engagerande upplevelse med seriösa och roliga matcher mot jämna motståndare och lagkamrater från spelarnas egna regioner. Esportal har i dagsläget över en halv miljon registrerade spelare med en stabil tillväxt av nya användare från huvudmarknaderna i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Polen. Bolaget förvärvade Inferno Online 2017, världens största gamingcenter med tre anläggningar i Stockholm och en i Malmö samt Redbull Gaming Sphere, som är en gamingbar och eventstudio som riktar sig till företag och mot allmänheten. Esportal Group är privatägt och ägs bl.a. av Tagehus, riskkapitalfonden Uequity samt Peter Liljestrand, som är majoritetsägare och även grundat spelbolaget Starstable. Läs mer på: [ Link removed ] och [ Link removed ]

Esportal Group står inför en kraftig tillväxtresa och söker därav en förändringsbenägen och proaktiv Group Accounting Manager. Rollen innehar det övergripande ansvaret för vidareutvecklandet av finansfunktionens redovisning och rapportering för att möjliggöra en fortsatt internationell expansion.

I rollen ingår att självständigt driva utvecklingen av processer, rutiner och regelverksfrågor för att säkerställa en välfungerande ekonomifunktion. För rätt kandidat erbjuds möjligheten att ansluta till en digital scaleup i en kraftigt växande framtidsbransch där du kommer vara en av nyckelpersonerna till en lyckad expansion. Rätt kandidat har en akademisk examen kombinerat med god erfarenhet av koncernredovisning och extern rapportering med fördel från expansiva koncerner i en entreprenöriell företagskultur. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i en börsnoterad miljö och konvertering från K3 till IFRS samt erfarenhet av Oracle Netsuite är det starkt meriterande. Tidigare erfarenhet från expansivt techbolag, Big 4 eller revisionsbyrå ses även det som meriterande. Din svenska och engelska är felfri och du har en mycket god Excel-kunskap.

Rätt kandidat trivs i en bred och utvecklande roll med mycket eget ansvar och du uppskattar att arbeta i en dynamisk och entreprenöriell organisation med högt tempo. Som person är du noggrann och detaljorienterad och du lämnar inget åt slumpen. För att lyckas i rollen krävs en drivkraft att på egen hand, så väl som i grupp, utveckla koncernens ekonomiska planering och styrning. Givet att rollen innebär ett fokus på vidareutveckling av processer och rutiner är det viktigt att du är ansvarstagande, driven med positiv attityd och trivs med att jobba självständigt samt med att utforska nya perspektiv. Tjänsten är placerad i centrala Stockholm och rapporterar till CFO.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för koncernredovisning inkl. den interna och externa rapporteringen
  • Övergripande ansvar för alla frågor rörande löpande redovisning och koncernens bokslutsprocess
  • Driva och leda årsredovisningsprocessen
  • Aktiv roll i vidareutvecklingen av rutiner och processer, samt säkerställa korrekt redovisningsstandard (K3/IFRS)
  • Ytterst ansvarig för kontakten med revisorer och myndigheter
  • Ansvarig för övriga moms och skattefrågor

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Esportal Group med Future Value. För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Aspsäter, 073358 99 30, alternativt [ Email address blocked ]


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: futurevalue2029