Jobbet Grafisk kommunikatör till ett inredningsföretag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Grafisk kommunikatör till ett inredningsföretag! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
16 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra som grafisk kommunikatör i en kreativ miljö? Då har vi extrajobbet för dig!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi en grafisk kommunikatör som vill arbeta 2-3 dagar i veckan fram till sommaren. I denna roll kommer du att:

- Skapa nyhetsbrev för kunder.

- Ansvara för vår kunds sociala medier.

- Ta fram grafiskt material i Indesing/Photoshop.

- Skriva artiklar vilket kräver att du har en känsla för språk.

- Uppdatera och administrera hemsidan.

- Assistera och styla vid fotograferingar.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på deltid vilket innebär att du är anställd av StudentConsulting medan din arbetsplats är ute hos vår kund. Planerad start är omgående eller enligt överenskommelse och placeringen är i Göteborg.

Detta söker vi:

För denna tjänst krävs du är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Vidare ser vi gärna att du studerar inom marknadsföring och kommunikation på universitet- eller högskolenivå.

Du har goda kunskaper inom:

- Office-paketet, Indesign och Photoshop

- CMS-verktyg, gärna WordPress

Du har en känsla för språk och att skriva texter samt gillar att arbeta med sociala medier.
Som person tror vi att du har en hög ambitionsnivå, stark kreativ förmåga och gillar att arbeta i grupp såväl som självständigt. Då rollen kräver arbete mot tydliga och ibland snäva deadlines ser vi att du är en flexibel person som motiveras av detta.

Stämmer detta in på dig? Välkommen in med din ansökan!

Om arbetsgivaren:

Vår kund är ett inredningsföretag som arbetar med inredning av privata bostäder och kontor samt inredning inför försäljning av bostäder.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41227

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Offentlig sektor - Göteborg).