Jobbet Grafisk designer sökes till litet företag inom sportevenemang har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Grafisk designer sökes till litet företag inom sportevenemang publicerad av StudentConsulting

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
19 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Studerar du grafisk design? Vill du jobba på en flexibel arbetsplats där du kan få utlopp för din kreativitet i en praktisk miljö? Är du öppensinnad och orädd för att testa på nya saker? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker StudentConsulting efter grafisk designer till vår kund som arbetar med att hjälpa föreningar och städer att planera, organisera samt utföra diverse sportevenemang. Kontoret har sin beliggenhet i Sisjön och jobbar både nationellt samt internationellt. Det är ett litet företag med stort hjärta och erfarenhet av att skapa upplevelser för livet. I tjänsten kommer du bland annat jobba med att ta fram logotyper, dokumentation samt ritningar inför evenemang. Du kommer också jobba i Excel för att ta fram templates och mallar.

Du kommer i rollen ha stor flexibilitet under ansvar, där du har möjlighet att jobba både hemifrån och på plats. Evenemangsbranschen är väldigt marknadsstyrd, vilket innebär att arbetsbelastningen kan variera. Vissa perioder kan det vara väldigt lite att göra, medan andra perioder väldigt mycket. Därför är detta ett exceptionellt jobb för exempelvis studenter.

Detta söker vi:

Vi söker dig har ett genuint intresse för design och vill jobba för ett företag där du känner att du kan påverka. Du kommer att vara ensam i din roll vilket kräver kreativitet, vilja och mod att testa på samt lära dig nya saker. Det kommer finnas god framförhållning i vissa projekt, medan andra projekt kan uppstå på kort varsel. Du behöver således vara en flexibel person som hanterar detta väl.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40922

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare. StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare. StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag. Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn009 - Göteborg).