Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Grafisk Designer sökes för deltidstjänst! jobb i Tollered på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Grafisk Designer sökes för deltidstjänst! på Framtiden

Grafisk Designer sökes för deltidstjänst!

Framtiden Tollered, Västra Götalands län Heltid
Vill du arbeta med webbunderhåll, grafisk design, skapande av marknadsföringsmaterial med mera? Ta möjligheten och ansök till rollen som grafisk designer redan idag!


Dina arbetsuppgifter:
i rollen som grafisk designer så verkar du i en för företaget viktig roll kring marknadsföring av varumärket. Rollen är varierande och du kommer få komma i kontakt med flera olika moment där du får nyttja din kreativa sida i skapandet. Tjänsten är på deltid ca 50% ( ca 2,5 dagar per vecka), och lämpar sig följaktligen främst till dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning. Exempel på förekommande arbetsuppgifter är:


- Underhåll av webbsidor: lägga till information samt ändra i befintligt

- Skapa material: Broschyrer, produktblad etc. för marknadsföring av produkter.

- Fotografering & redigering av bilder: Du ansvarar för fotografering av produkter – samt även redigering av dessa. Primärt sker arbetet genom verktygen i Adobe-serien.


Om företaget:
Vår kund säljer och distribuerar kvalitetsprodukter inom sjukvården till den skandinaviska marknaden. De tillhanda har såväl egna som externa varumärken, med fokus på kvalité i alla led.
Mer information om företaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.


Din profil:
Skallkrav:
- Goda kunskaper i Adobe-serien för bildredigering
- Grundläggande kunskaper Office-paketet
- Svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:
- Erfarenhet av filmskapande
- Wordpress, CSS, HTML.

Personlighet: Vi ser att du som söker har ett eget driv och självständigt kan ta initiativ för att driva dina arbetsuppgifter framåt. Vidare är du strukturerad samt lyhörd i ditt samarbete med kollegor. Välkommen med din ansökan!


Om oss:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget


Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Deltid
Placering: Lerum

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 – 036 12 32
[ Link removed ]

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Skallkrav: - Goda kunskaper i Adobe-serien för bildredigering - Grundläggande kunskaper Office-paketet - Svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande: - Erfarenhet av filmskapande - Wordpress, CSS, HTML.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000075607104