Jobbet Gränssnittsutvecklare till Fitness24Seven i Lund har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Gränssnittsutvecklare till Fitness24Seven i Lund publicerad av TNG IT Digital

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Kickstarta karriären som Gränssnittsutvecklare på ett teknikstarkt och välkänt företag i centrala Lund!

Som Gränssnittsutvecklare hos oss på Fitness24Seven får du vara med och utveckla framtidens tjänster för fitnessbranschen. Tillsammans med ett härligt team kommer du att få skapa lösningar som gör det enklare för människor att uppnå en hälsosammare livsstil. Här får du möjlighet att ta ansvar och bygga nya lösningar med ny teknik, i en modern miljö.

Vill du vara med på vår resa? Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängliga, välkomnande och som alla har råd med. 

Här är en möjlighet för dig som är i startgroparna i din karriär som Gränssnittsutvecklare! Du får möjlighet att växa in i din yrkesroll och utvecklas inom din roll som gränssnittsutvecklare. Du blir en del av ett agilt team med högt tempo och mycket nyfikenhet och passion. Vi jobbar tillsammans för att skapa nytta åt våra medlemmar, både genom befintliga tjänster och i utvecklingen av nya. Du kommer att jobba tillsammans med andra utvecklare i ett tvärfunktionellt team. Här sitter alla på en bit av pusslet som skapar en fulländad upplevelse åt användarna och Fitness24Sevens medlemmar.

Som anställd på Fitness24Seven erbjuds du en varierande och utmanande roll med spännande ny teknik och kompetensutveckling. Vi har en god gemenskap och bra sammanhållning, det är högt i tak och mycket energi. Självklart får du som anställd träna gratis på samtliga av våra gym över hela världen!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

På Fitness24Seven erbjuder vi flera digitala tjänster åt våra medlemmar genom vår webb, mobila app och digitala skärmar ute på gymmen. Dessa applikationer tillhandahåller funktionalitet genom ett API-lager och en tjänsteplattform. Tillsammans kallar vi det för vår Digitala Plattform, som servar alla våra 400 000 medlemmar.

Som Gränssnittsutvecklare kommer du få ansvar för gränssnittsutvecklingen för de applikationer som tillhandahåller tjänster åt våra medlemmar. Du kommer ta emot krav och design från affärsutvecklare och produktägare, och implementera gränssnitt som integrerar mot APIer i den digitala plattformen. Vår nuvarande webb är utvecklad i React och driftas på Microsoft Azure.

Ditt ansvar kommer vara att utveckla och underhålla dessa gränssnitt på ett sätt som innebär hög kvalitet för Fitness24Seven och dess medlemmar. Du kommer också vara med och ta fram nya gränssnitt när vi kontinuerligt utökar den digitala affären med nya tjänster och nya applikationer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:

  • Utveckla och förvalta funktionalitet enligt gängse praxis med hög kvalitet
  • Ta ägandeskap över gränssnittsutvecklingen och våra applikationers gränssnitt
  • Refaktorera komplex kod för att skapa en mer förvaltningsbar kodbas
  • Samarbeta med andra utvecklare i ett tvärfunktionellt scrum team
  • Rådge beställare hur applikationerna kan tillhandahålla ännu bättre service till våra medlemmar
  • Vara med och omvandla affärskraven till funktionalitet i den digitala plattformen

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen får du ta mycket eget ansvar över ditt arbete men även samarbeta med teamet för att tillsammans uppnå era och sprintens gemensamma mål. Du kommer att rapportera till vår CIO Sanna Mauritzon, men teamet du arbetar i är självorganiserande.

Personen vi söker brinner för att utveckla gränssnitt med kod, men det finns också möjlighet att bredda sig och utvecklas inom användbarhet (UX) eller gränssnittsdesign. Du kommer uppmuntras till att fördjupa dina kunskaper inom gränssnittsutveckling, men också ges möjlighet att bredda dig för att ta ett större ansvar.

Du kommer att arbeta på vårt moderna huvudkontor i Lund och sitter därmed mitt i hjärtat av verksamheten Fitness24Seven. Vi är en arbetsgivare som förstår värdet i att erbjuda flexibilitet och anpassning efter ditt livspussel. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som brinner för gränssnittsutveckling och som vill få möjligheten att utveckla gränssnitt på ett företag med ett starkt varumärke och stor användarbas. Vi tror att du som kommer att trivas i vår verksamhet är nyfiken på att lära sig mer och är redo att anta en utvecklande roll i sin karriär. Då delar av teamet sitter på huvudkontoret med andra på distans söker vi dig som har god kommunikativ förmåga både i tal och i skrift. Vi ser att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för och intresse av verksamheten och vill bidra till bra funktionalitet och service till våra medlemmar.

För att komma in snabbt i rollen ser vi gärna att du har med dig följande: 

  • Eftergymnasial utbildning inom systemutveckling eller motsvarande erfarenhet
  • God kompetens inom HTML, CSS och Javascript (ES6+) 
  • Erfarenhet av React eller liknande ramverk

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Referens

F0E6828D75C54CA8AFBD28987C3275A2

Om företaget

Behöver du förstärka din helpdesk och IT-support med supporttekniker som sätter kunden i fokus och pratar samma språk som användarna? IT-tekniker som gör en uppenbar skillnad och snabbt bidrar till att bemanna vid semestertider, helger, arbetstoppar eller out-of-office-hours? Då kan vi hjälpa dig med din IT-rekrytering.

TNG IT Digital är specialiserade inom it-rekrytering och bemanning av IT-support och vet vilka kompetenser som krävs för att skapa nöjda kunder, överträffa er SLA och göra skillnad. Via oss rekryterar du medarbetare med hög simultankapacitet och motivation, logisk förmåga och framförallt viljan att skapa nöjda användare.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till