Jobbet Gottebiten söker erfaren lagerchef har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Gottebiten söker erfaren lagerchef publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Stenungsund

ArbetsbeskrivningOm Företaget

Gottebiten en gros AB är idag den största gränshandelsaktören inom konfektyr, drycker och tobak med ett 20-talbutiker i Nordby, Svinesund, Töcksfors och Charlottenberg, Långflon och Abisko. Butikerna ingår i Orvelin Gruppen som är ett familjeägt företag som under åren byggt upp många stabila, framgångsrika verksamheter och samarbeten. Vi är omkring 400 anställda och omsätter cirka 1,5 miljarder kronor. Orvelin Gruppen är bland annat delägare och grundare av Nordby Shoppingcenter samt ägare till cirka 50 fastigheter. Bröderna Orvelin har alltid drivits av viljan att fortsätta framåt. Att få saker att växa, att få verksamheter att utvecklas, att ta beslut.

För att kunna bemöta den fortsatta expansionen behöver vi fler medarbetare och just nu söker vi ett nytt tillskott till vårat centrallager i Strömstad.Om Tjänsten

Från vårt centrallager i Strömstad skickas huvuddelen av alla varor som säljs till våra över 3 miljoner årligen betalande kunder.

I rollen som Lagerchef blir din övergripande uppgift att leda och utveckla verksamheten på vårt centrallager som idag består av 40 medarbetarare, till din hjälp har du skift- och teamledare.

Hur logistiken fungerar har en avgörande betydelse i verksamheten och ditt uppdrag kommer handla om att säkerställa flödet från vårt centrallager till butik så det fungerar optimalt till rätt tid, kvalitet och kostnad. Du kommer du vara en naturlig del av den operativa dagliga driften och arbetar nära, inköpsavdelning och butikschefer.Arbetsuppgifter

Du ansvarar för att skapa ett effektivt varuflöde, hela vägen från centrallagret till våra 20 butiker längs med den norska gränsen. Du planerar, leder och fördelar arbetet utifrån krav, behov enligt gällande regler och rutiner för att maximera och effektivisera.

Du kommer att ha personalansvar för våra lagermedarbetare med löne- och medarbetarsamtal och tillsammans med vår personalavdelning kommer du att ansvara för rekryteringar. Du har även budget- och kostnadsansvar och rapporterar direkt till Logistikchefen.Den vi letar efter

Vi söker dig som har ett stort intresse för ledarskap och som tror på och kan lyfta dina medarbetare. Du har förmågan att kommunicera på ett sätt så att förväntningar och budskap tydliggörs och når fram i organisationen. Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper som ledare och förståelsen för lagerhantering.

Vi tror att du har god kunskap om detaljhandelsbranschen, helst dagligvaruhandeln, och att du är en van administratör som med lätthet använder dig av olika logistiksystem. Då tjänsten har många kontaktytor är det viktigt att du har förmågan att skapa goda relationer både internt och externt.

För att vara aktuell för tjänsten har du flera års dokumenterade erfarenhet av lager och ledarskap.

Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid!Vi erbjuder dig

Ett spännande och fritt jobb som med stora möjligheter till både personlig och yrkesmässig utveckling.
En informell och positiv arbetsmiljö i ett härligt och framgångsrikt företag. Friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring ingår naturligtvis också som förmån för dig som blir en del av vårt team.  Information

Gottebiten har i denna rekrytering valt att samarbeta med Lernia. Fågor och ansökningar hanteras av Lernia Bemanning i Uddevalla. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Angelika Stenströmer på telefonnummer 0722 546 735.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer, så välkommen in med din ansökan redan idag!Lernia - Forma framtiden med oss! 

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag.

Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på lernia.se

Referens

53797

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till