Jobbet Godshanterare sökes till SAS på Arlanda har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Godshanterare sökes till SAS på Arlanda publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Är du tillgänglig från den 22 april och duktig på att arbeta fysiskt i ett högt tempo? Ta då chansen att bli en del av SAS team i rollen som godshanterare!

Information om uppdraget:

Vi söker för Spirit Air Cargo Handlings räkning drivna godshanterare till Arlanda flygplats. Spirit Air Cargo Handling är en del av SAS Ground Handling och håller till på Cargo City Arlanda i moderna och välutrustade lokaler. Tjänsten som godshanterare är en visstidsanställning på 75% med goda möjligheter till förlängning.

I rollen som godshanterare är din uppgift att på ett strukturerat och effektivt sätt lossa gods som anländer till en fraktterminal på Arlanda samt att, med hjälp av truck, positionera ut godset. Tjänsten innebär ett högt arbetstempo med fysiska påfrestningar så du är med fördel en aktiv person som gillar att arbeta med kroppen. Det är viktigt att du är flexibel då tjänsten innebär arbetstider som är förlagda mellan kl. 06.00-24.00 veckans alla dagar. Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till bil för att ta dig till arbetet på Arlanda.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos Spirit Air Cargo Handling. Tjänsten är en visstidsanställning på 75% som löper mellan 22 april till slutet av augusti. Det finns goda möjligheter till att ta extra pass och jobba heltid. Tycker du att tjänsten låter intressant? Vi på StudentConsulting hoppas att du ansöker redan idag! Intervjuer och urval sker löpande.

Detta söker vi:

Tjänsten passar dig som är duktig på att ta initiativ och att arbeta strukturerat i ett högt arbetstempo. Du är en aktiv person som uppskattar fysiskt arbete. Du bör vara flexibel och ha en positiv inställning till förändringar. Då arbetstiderna varierar är det viktigt att du är energifylld oavsett tid på dygnet. Du skall vara tillgänglig från 22 april för utbildning och uppstart.

Vi ställer följande grundkrav för tjänsten:
• Godkänd treårig gymnasieexamen.
• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
• Godkänt belastningsregister från Polisen.
• Kunna genomföra alkohol- och drogtest utan anmärkning senare i processen.
• Truckkort är inte ett krav men meriterande, truckutbildning erbjuds av arbetsgivaren.
• Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av godshantering och/eller lager.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

46898

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till