Jobbet GOA OCH GLADA JUNIORA VARUMÄRKESAMBASSADÖRER TILL CLOETTA UNDER V.36-38 har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

GOA OCH GLADA JUNIORA VARUMÄRKESAMBASSADÖRER TILL CLOETTA UNDER V.36-38 publicerad av Academic Work

Deltid
Malmö
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Vill du vara junior ambassadör för företaget som får en på gott humör och förgyller fredagskvällarna i tv-soffan? Har du inga planer under veckorna 36-38 och har lust att vara med och påverka försäljning på ett av Sveriges största konfektyrsföretag? Ansök idag och motivera varför just du borde bli en del av detta energisprudlande team och få med dig strålande referenser vidare in i arbetslivet!

Academic Work söker för vår kunds räkning praktiskt lagda ambassadörer för ett korttidsuppdrag under v.36-38 åt Cloetta i Skåneområdet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Kandidatprofil

Som ambassadör för vår kund, i uppdrag av Cloetta, så kommer du att jobba ute hos Cloettas återförsäljare med att uppdatera sortimentet för att ge ökad försäljning och marginal. Du kommer montera och uppdatera i butik för att sedan hjälpa och informera Cloettas kunder om den nya produktlanseringen som kommer ske under dessa veckor.

Under 2 dagar v.36 kommer en obligatorisk utbildning äga rum i anslutning till Stockholmsområdet. Denna utbildning kommer innehålla information om marknadsföring, hur man bygger upp varumärket, konsumentkunskap samt träning i de praktiska arbetsuppgifterna att ske. Här kommer man även få en ordentlig inblick i företaget Cloetta.

Du kommer till exempel att:

* Montera och uppdatera i butik
* Hjälpa och informera kunderna hos återförsäljare om produktlanseringen
* Följa upp resultat och få en inblick i en del av Cloettas produkter

Tjänsten passar dig som vill ha breda erfarenheter från ett av Sveriges största konfektyrsföretag med resultatuppföljning och även få möjlighet till att knyta kontakter och få med dig bra referenser för framtiden.

* Kan jobba måndag-fredag under v.36-38, heltid. Under v.36 kommer du att ha 2 utbildningsdagar och därefter sätter arbetet igång v.37. Totalt beräknas arbetet pågå i 10 dagar.
* Har ett intresse för Cloetta och dess produkter
* Är flytande i svenska då kundkontakten till störst del kommer vara på svenska
* Har B-körkort
* Har möjlighet att koppla upp dig på nätet via exempelvis smartphone, surfplatta eller liknande

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med korta säljuppdrag eller liknande uppdrag tidigare.

Som person gillar du att ge service, har en bra samarbetsförmåga och tycker det är spännande att jobba mot uppsatta mål. Vidare tycker du att det är spännande att jobba mot resultat och korta intensiva uppdrag.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Utbildning v.36. Exakt dagar meddelas närmare uppdragsstart.
* Placering: Skåneområdet. Man kommer åka till olika butiker runt om i Skåne.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Referens

15010509-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till