Jobbet Go-utvecklare till Safe City, Axis SW har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Go-utvecklare till Safe City, Axis SW publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Vårt team
Axis tar fram nya produkter för området Safe City där vårt team utvecklar mjukvaran till en systemlösning som inkluderar nätverkskameror, Linux baserade kontrollenheter, moln komponenter och mobil appar. Vi arbetar i ett kross-funktionellt team som ansvarar för design och utveckling av mjukvaran som styr de olika systemkomponenterna och får dem att interagera med varandra. Vi eftersträvar att alla i teamet har bred systemförståelse och kan bidra i de olika delarna av systemet. Vi jobbar med korta iterationer och continuous integration och driver externa piloter med kunder i verklig miljö. Med andra ord, en dynamisk miljö med fokus på kund, och med mycket breda utvecklingsmöjligheter för alla i teamet.

Vem vi söker
Vi söker dig som brinner för utveckling kod för en embedded Linux plattform och är vass på objektorienterad programmering (gärna Go, vårt primära språk, men Java/C#/C++ är en bra grund). Du har ett mycket stort teknikintresse, och drivs att lära dig ny teknik och utvecklingsmetodik (inklusive moln). Du är troligen civilingenjör inom datateknik, har arbetat minst 5 år och trivs att jobba i nära samarbete med de andra team-medlemmarna i en agil miljö. Vi tror att du ser ett mervärde i att utveckla teknik som bidrar till ett bättre samhälle.

Det är meriterande om du har goda kunskaper inom nätverksteknik och har erfarenhet av följande,

  • Go, C och Python
  • Molntjänster
  • Microservices
  • Säkerhetslösningar

Hur är det att jobba med oss?
Axis präglas av en öppen och hjälpsam kultur där innovationen främjas av snabbrörlighet och korta beslutsvägar. Utvecklingsmöjligheterna är stora och vi står för ett socialt och öppet arbetssätt med mycket interaktion. Vi tror på självgående team, balans i livet och att ha kul tillsammans.

Vi vill att du ska trivas hos oss! Därför erbjuder vi fantastiska förmåner som flexibla arbetstider, morgonfika varje dag, fredagsfika, företagsbonus, friskvårdsbidrag, försäkringar och din alldeles egna Axis-cykel - bara för att nämna några.

Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång.

Om Axis
Axis är ett Lundabaserat företag som arbetar för en smartare och säkrare värld. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996 och har sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning och intelligenta säkerhetslösningar. Idag är vi över 3000 medarbetare globalt varav mer än 2000 i Lund.

Låter det intressant?
Tycker du att detta låter spännande? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Är du nyfiken eller har några frågor, kontakta gärna Peter Eneroth på +46 46 272 1307 för information.

Referens

R-115613

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till