Jobbet Globalt företag söker driven och affärsmässig driftchef har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Globalt företag söker driven och affärsmässig driftchef publicerad av StudentConsulting

Heltid
Helsingborg
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med på en spännande resa i ett växande affärsområde samtidigt som du utvecklar en ny leveransmetod inom branschen? Då tror vi att tjänsten är helt rätt för dig!

Information om uppdraget:

Företaget har under de senaste åren haft ett stort fokus på att utveckla fastighetstjänster och har som vision att ha marknadens nöjdaste kunder. Genom ett genuint fokus på kundbehov, en arbetsmetodik som bygger på förebyggande arbete, hög kompetens hos våra medarbetare och ett stort fokus på värdeskapande samarbete med våra kunder skapar vi grunden för långsiktiga kundrelationer i en föränderlig bransch.

Vi tror att Du som söker denna tjänst brinner för precis samma sak som vi - att vara en nytänkande, föränderlig och samtidigt trygg partner till alla våra kunder.

Rollen som Driftchef
Nu söker vi söker dig som vill leda verksamheten i nära samarbete med såväl kund som medarbetare. Du ansvarar för den löpande driften för kundkontraktet inom ditt driftområde och ansvarar för att arbetet bedrivs i enlighet med gällande avtal, leveransstrategi och arbetsmetodik. Med kunden i fokus ansvarar du för upprättande av kundplaner och för en god relation med kunden genom löpande kontakter och regelbundna uppföljningsmöten. Du kommer kontinuerligt att utveckla leveransen så att kontrakten vid varje tillfälle drivs så effektivt som möjligt. I rollen som Driftchef har du personal – och arbetsmiljöansvar för driftorganisationen. Du har omsättnings- och resultatansvar för det egna driftområdet samt delaktighet i budget- och prognosarbete. Du ingår i kontraktets ledningsgrupp och deltar i det strategiska utvecklingsarbetet inom regionen. Som Driftchef rapporterar du direkt till Key Account Manager.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av kunden. Tjänsten är tillsvidareanställning och på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen tror vi att du har en eftergymnasial utbildning. Du har goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift. Vi ser även att du har:
•Väldigt god ekonomisk förståelse och erfarenhet av resultatansvar med goda resultat
•God kunskap i AFF, AB, ABT
•Gedigen ledarskapserfarenhet med goda resultat
•God datorvana

Du har flera års erfarenhet inom fastighetsbranschen och god kännedom inom relevant lagstiftning. Du har även goda referenser från en tidigare ledarroll och har arbetat som chef vid en längre tid. Du trivs i en kundorienterad funktion och drivs av proaktivt säljarbete.

Inom företaget värdesätter kunden affärsmässighet, driv och intresse för tjänsteutveckling tillsammans med kunden samt att du är tydlig och trygg i din ledarroll. Du är dessutom nyfiken, kreativ och ser utvecklingsmöjligheter i det mesta. Du är van vid ett globalt bolags strukturer, processer och administration. För att lyckas i rollen som driftchef bör du vara mål- och resultatinriktad med ett driv som skapar engagemang bland dina medarbetare. Du är öppen, positiv och kommunikativ i ditt sätt att arbeta.
Tjänsten är placerad i Helsingborg. Resor ingår i tjänsten och B-körkort är ett krav.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40996

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Management - chef - Helsingborg).