Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Global Forwarding Agent till C.H Robinson jobb i Borås på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Global Forwarding Agent till C.H Robinson på Lernia

Global Forwarding Agent till C.H Robinson

Lernia Borås, Västra Götalands län Heltid


I samarbete med Lernia söker nu C.H Robinson en Global forwarding staff.

Om företaget:

C.H. Robinson löser logistikproblem för företag över hela världen och över branscher, från det enkla till det mest komplexa. Med nästan 21 miljarder dollar i gods under ledning och 19 miljoner transporter årligen är vi en av världens största logistikplattformar. Vår globala tjänstepaket påskyndar handeln för att sömlöst leverera de produkter och varor som driver världens ekonomi. Med kombinationen av vårt multimodala transporthanteringssystem och expertis använder vi vår informationsfördel för att leverera smartare lösningar för våra mer än 105 000 kunder och 73 000 kontraktsföretag.

Om tjänsten:

Som Global Expedition Representative, som arbetar från C.H Robinsons kontor i Borås, har du möjlighet att direkt stödja kundförsörjningskedjor genom att hjälpa till att flytta sin gods effektivt och effektivt. I denna roll kommer du att vara ansvarig för den operativa hanteringen och uppföljningen av en kundportfölj. Du kommer att interagera direkt med kunderna för att bygga och stärka relationer, samordna lastbokningar och genomföra analyser för att hjälpa kunderna att maximera C.H. Robinsons tekniska erbjudanden. Denna roll omfattar utfärdande av transportdokument, tull, byggande av säljarrelationer, kundtjänst till interna och externa kunder, agenter och kontor över hela världen.

Om dig:

Du som söker trivs i en snabb miljö medan de arbetar för att erbjuda klassens bästa kundservice och problemlösning. Global Forwarding Representative-positionen är ett utmärkt tillfälle att börja din karriär vid C.H. Robinson, med möjligheter att växa inom drift, försäljning eller kontohantering.

Vid start med C.H. Robinson, du kommer att vara inskriven i utbildning för att starta din kunskap om vårt företag och vår bransch, hjälpa dig att utmärka oss i vår kultur och säkerställa din skicklighet i våra system och processer. Utbildningen kommer att vara en blandning av aktiviteter, inklusive instruktörsledda klasser, självstyrd inlärning, samt coachning och mentorskap på kontoret. Vi vill att du ska vara mer än ett viktigt inslag för våra kunder och operatörer - vi vill att du ska vara en högpresterande medlem i vårt team.

Övrig information:

Start:  enligt överenskommelse

Anställningsform: rekrytering till företaget

Placering:  Borås

Information

Vi tar endast emot ansökningar via Lernias hemsida, [ Link removed ] . Vi går igenom urvalet löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Har du frågor specifikt om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via mail: [ Email address blocked ]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på [ Link removed ] .

 

Rekommenderade jobb

Global Forwarding Agent till C.H Robinson
Lernia Borås Heltid
Drift- och underhållstekniker dagtid
FMR - Din HR-Partner Göteborg Heltidsanställd
Erfarna truckförare sökes till fordonsindustrin
Lernia Borås Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 165849