Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Global Category Manager till FLOKK i Nässjö job in Nässjö at ValueOne

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Global Category Manager till FLOKK i Nässjö på ValueOne

Global Category Manager till FLOKK i Nässjö

ValueOne Nässjö, Jönköpings län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

ValueOne rekryterar till vår kund FLOKK i Nässjö en erfaren Global Category Manager som ska ansvara för och utveckla företagets inköpsprocesser inom kategorin aluminium och stål.

Flokk is the leading manufacturer of high-quality workplace furniture in Europe, developing a growing family of brands. We are the proud owner of product brands HÅG, RH, BMA, Offecct, Giroflex, Malmstolen, Profim, 9to5 Seating and RBM. We are present in 15 markets and on four continents. Our products are sold in more than 80 countries around the world generating a yearly turnover of more than 330 million EUR. About 2500 employees work together to realize the vision of our company - Inspire great work!

Om rollen

I rollen ingår du i ett team om sju Global Category Managers som var för sig arbetar med en väl utvecklad kategoristyrning, med eget ansvar för respektive kategori på både operativ och strategisk nivå. Du ansvarar för att utveckla och förbättra leverantörsbasen, förhandlar och tecknar avtal samt utvecklar samarbete, processer och kvalitet i nära relation med leverantör. Du kommer att arbeta i en föränderlig miljö där din arbetsdag präglas av varierande uppgifter, många internationella kontaktytor och samspel i interna och externa processer. Rollen kräver att du kan fatta självständiga beslut och driva projekt mot fastställda mål och deadlines.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har en för tjänsten relevant akademisk utbildning inom teknik, supply chain eller motsvarande. Du har flera års erfarenhet av strategiskt inköp, gärna från olika branscher och du är van vid att arbeta i tvärfunktionella team. Har du erfarenhet av Category Management samt från inköp av aluminium och stål är detta meriterande. Vidare har du en bred kunskap, erfarenhet och förståelse för inköpsfrågor med förmåga att agera självständigt och strategiskt inom området. Du har också stor vana från att framgångsrikt driva projekt och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du är även van att hålla presentationer på engelska.

Som person är du självgående, resultatdriven och analytisk. Du har en förmåga att arbeta proaktivt och du löser problem på ett effektivt och strukturerat sätt. Vidare har du en mycket god förhandlingsvana som karaktäriseras av affärsmässighet och god kommunikation. Du är social och relationsskapande med en hög integritet.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: [ Link removed ] Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta att kontakta Marcus Ljung på telefon: 070 518 74 41.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens

 

Rekommenderade jobb

Global Category Manager till FLOKK i Nässjö
ValueOne Nässjö Heltid
Ta chansen! Gå vår industriutbildning i sommaren som kan leda till ditt nya jobb i Vimmerby!
Lernia Kalmar län - Hultsfred Heltidsanställd
Ej angett
Personal till lackeringslina sökes!
Lernia Jönköpings län - Jönköping Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: valueone1400