Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Global Area Sales Manager till SPM Instrument i Strängnäs jobb i Strängnäs på Norén & Lindholm

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Global Area Sales Manager till SPM Instrument i Strängnäs på Norén & Lindholm

Global Area Sales Manager till SPM Instrument i Strängnäs

Norén & Lindholm Strängnäs, Södermanlands län Heltid

Vi söker en Global Area Sales Manager till SPM Instrument i Strängnäs.

Är du vår framtida arbetskamrat i SPM Instruments exportförsäljningsteam?
Om du är en lagspelare öppen för att arbeta på marknader utanför Sverige och inte är rädd för en varierande och ansvarsfull tjänst, kan du vara vår nästa kollega som är med och utvecklar samt driver vårt säljnätverk framåt. Om du har ett genuint intresse för försäljning och teknik ser vi fram emot att få arbeta med dig! Varmt välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder
Hos oss kan du se fram emot ett stimulerande och omväxlande arbete där du får utveckla ditt säljdriv och teknikintresse i ett internationellt sammanhang. Vi erbjuder en inspirerande position i ett företag med en innovativ anda och global framgång där personer med ett affärsintresse ges möjligheten att bygga samt utveckla nätverk och relationer.

Om tjänsten
Som Global Area Sales Manager kommer du att bli en del av vårt team av säljare och samordnare, tillsammans med vår marknadsföringsavdelning, SPM Academy (utbildning och konsulttjänster), och teknisk försäljningsutveckling.

Du kommer att använda ditt affärssinne och analytiska tankesätt för att identifiera och driva nya möjligheter att utveckla vår verksamhet ytterligare. Du kommer att bidra till att vår affärsstrategi implementeras, affärsplaner genomförs och att målen uppfylls. Genom att använda dina strategiska och taktiska säljhanteringsförmågor initierar, planerar och följer du upp de säljaktiviteter och marknadsföringsinsatser som krävs för att uppnå budget och säljmål.

Din bas är vårt huvudkontor i Strängnäs men en betydande del av din arbetstid tillbringar du på fältet, där du stödjer och uppmuntrar våra dotterbolag och distributörer. När du reser på dina marknader kommer du att delta i kundbesök med den lokala säljkåren, genomföra produktutbildning, delta i mässor och utvärdera distributörer.

Din profil
För att bli framgångsrik i denna roll behöver du en god teknisk förståelse – genom din utbildningsbakgrund eller tidigare arbetslivserfarenhet – som gör att du kan förstå vår verksamhet och använda dina insikter aktivt för att främja tillväxt på våra marknader.

Vi söker en teamorienterad person med driv, entusiasm och en positiv inställning som vill arbeta tillsammans för företagets bästa. Du kommer att planera din egen tid och aktiviteter, varpå goda strategiska planeringskunskaper är avgörande. Du är van vid internationella kontakter samt resor och är bekväm med att prata både tekniskt och kommersiellt på engelska, ytterligare språkkunskaper är en bonus.

Placeringsort: Strängnäs

SPM Instrument i Strängnäs utvecklar, producerar, marknadsför och säljer avancerad utrustning för tillståndskontroll av maskiner. Som en av de ledande aktörerna inom vårt område finns vi på ett sextiotal exportmarknader runt om i världen. Med en starkare produktportfölj än någonsin och med kunder i ett brett spektrum av branscher över hela världen befinner vi oss i en expansiv fas. Tillsammans med våra dotterbolag och distributörer arbetar vi med ett starkt fokus på intensifierad marknadsföring och ökad försäljning av våra unika produkter. Läs gärna mer om oss på: [ Link removed ]

I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad, både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av tester genomför vi en objektiv rekryteringsprocess.

Låter den här tjänsten intressant för dig? Vi berättar gärna mer. Kontakta ansvarig rekryterare Lisa Tojkander på 021-81 18 88 eller [ Link removed ] . Din ansökan registrerar du på [ Link removed ] eller genom knappen nedan snarast, notera att urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: norenlindholm2350