Jobbet GLAD OCH DRIVEN EKONOMIASSISTENT TILL CENTRALA STOCKHOLM har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

GLAD OCH DRIVEN EKONOMIASSISTENT TILL CENTRALA STOCKHOLM publicerad av Resultat AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Är du en glad och driven ekonomiassistent som letar efter en spännande chans till utveckling? Se hit!

Om företaget
Vår kund är ett elbolag med trevliga, nyrenoverade lokaler i centrala Stockholm. De söker tills sin avdelning Business Support en positiv och initiativtagande ekonomiassistent på 1-2år med chans till förlägning.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att tillhöra avdelningen Business Support, och arbeta med deras fakturasamordning. Bolaget har i dagsläget 35 kunder vars elnät- och fjärrvärmefakturor samfaktureras med bolagets egna elfakturor. Totalt handlar det om cirka 10 000 elnätsfakturor per månad som ska sammanställas och skickas till kunderna, om detta arbete är ni en grupp som hjälps åt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta: • Fakturasamordning • Kvalitetskontroller i fakturaflödet • Utreda saknade fakturor • Hantera betalningspåminnelser och krediteringar • Löpande kontoavstämningar • Löpande kontakt med kunder, nätbolag och andra intressenter

Din profil
För att passa i denna roll så bör du ha erfarenhet av liknande uppgifter och minst en gymnasieekonomutbildning. I ditt arbetssätt så är du noggrann, flexibel och van att arbeta självgående samt bekväm med Ad hoc uppgifter. Arbetsgruppen är ett positivt och självgående gäng så för att trivas här bör du ha god energi och ett glatt humör!

Framgångsfaktorer
• Gymnasieekonom • Universitets- eller högskoleutbildning är meriterande • Erfarenhet från ekonomi och/eller administration är meriterande • Positiv attityd

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Omgående OMFATTNING: 100% PLACERING: City, Stockholm LÖN: Enligt överenskommelse KONTAKT: Ella Herman 070-145 86 36 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2019-09-13 Denna tjänst är en hyra där du kommer vara anställd av oss på Resultat och uthyrd till vår kund under 1-2 år framåt. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då uppdraget ska tillsättas inom kort. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Ella Herman 070-145 86 36.

Referens

7702

Om företaget

Resultat - för dig som älskar ekonomi!

Vi är glada över att just du hittat till oss på Resultat och vi vill gärna hjälpa dig att bygga vidare på din yrkeskarriär och hitta just ditt drömjobb. Vi på Resultat strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av ekonomipersonal för uthyrning och rekrytering, så oavsett om du vill jobba som konsult eller bli direktrekryterad till en av våra kunder så är du välkommen att kontakta oss.

Även om du inte just nu aktivt söker ett nytt jobb så får du gärna registrera ditt CV hos oss. Genom att skicka in ditt CV till oss får du inte bara möjligheten att söka jobb, du blir även sökbar för våra personalansvariga. Samtidigt har du även möjligheten att få notifikationer om jobb och uppdrag som kan intressera dig, både nu och i framtiden.

Tveka inte att skicka in din ansökan, det kan vara idag du hittar ditt drömjobb!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till