Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Gjuterioperatörer sökes! jobb i Sävsjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Gjuterioperatörer sökes! på Uniflex

Gjuterioperatörer sökes!

Uniflex Sävsjö, Jönköpings län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker nu gjuterioperatörer för uppdrag åt kund utanför Sävsjö. Kunden är verksam inom branscher tillhörande telekombranschen, tunga fordon, handikapphjälpmedel, verkstadsindustri, elektronik och möbler. I din roll som gjuterioperatör kommer du att hålla igång pressarna och fylla på material samt avsyna detaljer och packa. Tjänsten kräver att man är självgående och kan ligga steget före så att det blir ett bra flöde. Här behövs det någon som kan hålla ett högre tempo och hålla igång flera maskiner samtidigt. Truckkort är meriterande. Start: Omgående. Arbetstiderna är förlagda till 2-skift.

Personliga egenskaper
Som person är du flexibel, noggrann och nyfiken. Du trivs med att arbeta i mindre produktion och vill hugga i där det behövs. Tanken är att uppdraget ska leda till övertag hos kund. Välkommen med din ansökan redan idag! Urvalet sker löpande.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55820