Jobbet GIS-konsulter till spännande och omfattande projekt på stort telekombolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

GIS-konsulter till spännande och omfattande projekt på stort telekombolag! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning

Tar du examen till sommaren eller besitter du redan kunskap inom GIS och vill skaffa dig ännu mera eftertraktat kompetens? Ta chansen nu att lära dig mer om GIS! Vi söker nu flertalet personen med kunskap inom GIS som vill komma in i ett härligt team för ett omfattande migreringsprojekt. Sök tjänsten omgående!


Om tjänsten
Academic work söker flera GIS-konsulter till ett omfattande migreringsprojekt. Behovet har uppstått med anledning av att vår kund inför en helt ny IT-plattform för dokumentation och underhåll av deras nätverk. En viktig del av projektet är att migrera data från befintliga system till nya. Detta är bara ett av alla projekt som du kommer vara involverad i.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund, efter sex månader får du en tillsvidareanställning och möjlighet till anställning hos vår kund finns på sikt om alla parter är nöjda.

Du erbjuds

• Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer här

Arbetsuppgifter
Som GIS-konsult kommer du utgöra en nyckelroll i den del av migreringsprojektet som ansvarar för att förbättra och förfina datakvaliteten efter produktionssättning. De flesta data kommer att migreras automatiskt med hjälp av FME, men en del av data behöver fortfarande migreras manuellt. Du kommer främst att arbeta med dataförädling och registervård på GIS-relaterad data i det nya GIS-systemet. Men fler intressanta uppdrag kommer komma upp längs med vägen.

Genom att arbeta med GIS kommer du skaffa dig mycket eftertraktad kompetens och bli en viktig spelare i projektet som tror på laget före jaget.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en högskoleutbildning, exempelvis inom geovetenskap, geoinformatik, lantmäteri, väg- och vatten eller samhällsbyggnad/planering alternativt annan utbildning inom området
• Har kunskap inom GIS, minst 15 högskolepoäng
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift, då båda språken förekommer i det dagliga arbetet och dokumentationen.

Det är meriterande om du har:

• Tidigare erfarenhet av att ha arbetat i projekt
• Tidigare erfarenhet av agila metoder som Scrum
• Tidigare erfarenhet från telekommunikationsbranschen
• Besitter mycket god kunskap inom GIS

För att lyckas i rollen är din personlighet viktig. Du är strukturerad i ditt arbete vilket innebär att du systematiskt arbetar med beräkningar, underlag och ritningar. Du är ansvarstagande vilket är viktigt då du hanterar mycket data. Vidare har du en god samarbetsförmåga vilket gör att du bidrar till gruppens goda stämning samt strävat mot att vilja uppnå resultat tillsammans med andra.

Övrig information

• Start:September
• Omfattning: Heltid
• Placering: Stockholm, Solna
• Kontaktuppgifter: Matilda Rönnquist, matilda.ronnquist@academicwork.se

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15028650-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till