Jobbet Gillar du modern teknik, har en vilja att utvecklas och nå nya mål? Sök då tjänsten som apputvecklare idag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Gillar du modern teknik, har en vilja att utvecklas och nå nya mål? Sök då tjänsten som apputvecklare idag! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med apputveckling i ett team där du hittar en hög kompetens blandat med en härlig känsla. Det är ett högt tempo på arbetsplatsen där man hela tiden vill nå nya mål. Uppdragen du kommer att arbeta med är varierande och till en början kommer du arbeta med en mobilapp där utvecklingen sker i javascript. Det är ett jobb där du ansvarar för hela produkten och processen vilket innebär att du kommer arbeta som full-stackutvecklare. UCS har en kraftig tillväxt och är en fantastisk arbetsplats som du har möjligheten att få kalla hem. Här kommer du att trivas!


Om företaget
United Computer Systems IT Solutions:

”Vi är experter på modern IT för företag i tiden. Vi ger dig en problemfri IT-miljö, rätt produkter och effektiva IT-lösningar som underlättar din vardag. Vi är ett 25 tal personer varav de flesta sitter i Linköping. Våra verksamhetsområden är IT produkter, IT utveckling och IT förvaltning. UCS IT Solutions driftar och säkerställer flertalet företags IT-miljöer. Verksamheten omfattar både försäljning av IT-utrustning samt löpande support, förvaltning och vidareutveckling. Moderbolaget UCS har bedrivit verksamhet i branschen i mer än 18 år.”UCS är ett företag där de jobbar med modern teknik, du får möjligheter att utvecklas samtidigt som du kommer till ett företag med en härlig familjekänsla.


Din profil
Skallkrav:
• Högskoleutbildning inom relevant område
• Kunskap i Javascript
• Svenska, tal och skrift
• Körkort

Meriterande:
• Erfarenhet av PHP, Javascript och C#

För att lyckas i rollen som systemutvecklare hos UCS behöver du vara självgående och ha en vilja att hela tiden utvecklas. Du bör bland annat känna till vad databashantering innebär och även hur kommunikationen mellan klient och server fungerar. UCS erbjuder dig mycket frihet under ansvar, du ska inte bara vara bekväm med det utan gilla det.


Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Placeringsort: Linköping
Arbetstider: 08–17
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!


Referens

18440

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till