Jobbet Gillar du att köra truck? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Gillar du att köra truck? publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Ulricehamn

Arbetsbeskrivning


OM FÖRETAGET


Som bemanningskonsult blir du anställd av oss på Lernia, men arbetar hos våran kund. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare och genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter inför framtiden. Lernia är ett bemanningsföretag som arbetar med långsiktighet och heltidsanställningar, och för rätt person finns goda möjligheter att så småningom bli anställd av kundföretaget.  

OM TJÄNSTEN

Gillar du att köra truck? Då kan detta vara jobbet för dig! Som truckförare är du en viktig del i ett logistikflöde. Du kommer att arbeta med materialhantering i kundföretagets produktion och lager. 

OM DIG

Krav: 

- Truckkort A+B

- Körkort och tillgång till bil

Meriterande:

- Erfarenhet av lager- och logistikarbete


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, såsom att du är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är ansvarstagande, har en positiv inställning och hög arbetsmoral.  

OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Ulricehamn
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid 3-skift
  • Tillträde: omgående (eller enligt överenskommelse)
  • Anställningsform: Visstid


OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Referens

80338

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till