Jobbet Junior geotekniker till Kalmar har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior geotekniker till Kalmar publicerad av Framtiden

Heltid
Kalmar

Arbetsbeskrivning


Är du nyutbidad geolog eller geotekniker och vill ta steget in i arbetslivet på ett av världens ledande konsultföretag? Har du jobbat som geotekniker tidigare och vill ta nästa steg i Karriären? Sök tjänsten!

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du arbeta tillsammans med 2 andra geotekniker och tillsammans med dem göra markprover, dokumentera och träffa kunder. Du kommer ha en roll som handläggande geotekniker och ha mest fokus på just dokumentation och sammanställning av rapporter. Dina 2 kollegor arbetar mer som fälttekniker och föra vidare information och resultat till dig som du då fastställer för att kunna presentera och diskutera med kund. Du är även ute få fältet ibland då det krävs i rollen för att kunna göra en bra dokumentation, men mycket tid spenderas på kontoret. I dokumentationen ritar man även lite i cad, du markerar då framförallt vart ni gjort prover etc. Till en början får du en introduktion och upplärning från de andra geoteknikerna för att se till att du kommer igång och får koll på alla tekniska termer osv.

Om företaget
Vår kund är ett framstående tekniskt konsultbolag som förverkligar idéer till färdiga industrialiserade produkter. Med fokus på produktframtagning har man hela kedjan från produktdefinition till utvecklingsfas och drift, inom mekanik, elektronik, hård- och mjukvara. Företaget är inne i en expansiv fas och vill därför ha in nya hungriga och engagerade konsulter som vill anta nya utmaningar och som vill vara med och växa tillsammans med företaget.

Mer information om kunden ges vid intervjutillfälle.


Din profil
Skallkrav:
•Utbildning med inriktning mot geoteknik/geolog
•Svenska i tal och skrift
•Körkort B

Meriterande:
•Engelska i tal och skrift
•Kunskap i CAD
•Erfarenhet inom yrket

Som person är du glad, positiv och vill lära dig mer hela tiden. Då du träffar kunder och beställare är det viktigt att kunna bemöta och dem på ett proffsigt sätt. Att vara social och vara bra på att lyssna och förstå kunder är jätteviktigt, lite konsulttänk.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placeringsort: Kalmar

Start:I September

Lön: Enligt överenskommerlse


Referens

17104

Liknande jobb

Serivcetekniker till Royal Design Kalmar Academic Work
Affärsområdeschef Karlskrona Unik Resurs
Industriarbetare Kalmar Lernia
Detaljkonstruktör inom el sökes! Oskarshamn Framtiden
Montör med elkunskap Karlskrona Wikan Personal AB
Konsultchef, Karlskrona Karlskrona CGI
Ingenjörer sökes till Scania Oskarshamn Scania
CNC-operatör Kalmar Lernia
Servicetekniker till Dematek Karlskrona Bravura
Project controller Karlskrona SAAB
Junior Elkonstruktör till WSP Oskarshamn Framtiden

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till