Jobbet General Manager till Exova Materials Technology har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

General Manager till Exova Materials Technology publicerad av Skill

Sista ansökningsdag
Heltid
Linköping
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning


Exova Materials Technology har en unik position på marknaden genom sitt breda tjänsteutbud inom materialprovning. Tillsammans med en mycket kompetent leveransorganisation finns goda möjligheter att växa på den nordiska marknaden.

Om företaget
Exova Materials Technology erbjuder oberoende ackrediterad provning, utredning och utbildning inom material- och processteknik. Vi har djup teknisk expertis inom våra verksamhetsområden som består av bl.a. metalliska material, polymera material, driv- och smörjmedel samt oförstörande provning. Våra kunder finns inom flera segment såsom flyg-, försvarsindustri, petrokemi samt inom energi och transport sektorn, framförallt i norden men även globalt. Vi är 120 anställda och finns i Linköping, Nyköping och Karlskoga. Över 30 års erfarenhet har gjort Exova till ett välrenommerat företag och vi söker ständigt nya vägar för att överträffa våra kunders behov och förväntningar. Exova Materials Testing ingår i den internationella Exova-koncernen som under hösten gått samman med Element Materials Technology, där vi tillsammans utgör en av världens främsta resurser inom den globala TIC-sektorn, Testing, Inspection & Certification. Exova kommer under kommande år att byta namn till Element och vår del av verksamheten ingår i divisionen Calibration & Testing Nordics. Huvudkontoret finns i Linköping och vi är idag totalt ca 500 medarbetare fördelade på 6 länder.

Dina arbetsuppgifter
Din uppgift blir att i nära samarbete med din leveransorganisation skapa förutsättningar för tillväxt enligt den strategiska plan vi formulerat. Genom ett tydligt ledarskap internt utvecklar och motiverar du dina medarbetare att skapa förutsättningar för en tjänsteleverans av högsta kvalitet. Externt bygger du relationer med strategiskt viktiga intressenter i syfte att hitta och utveckla nya potentiella affärsmöjligheter. Du har fullständigt resultatansvar och förväntas driva ständiga förbättringar när det gäller resultat, nyckeltal och tjänsteleverans. Du rapporterar till Division Director för Calibration & Testing Nordics, samt deltar i divisionens ledningsgrupp med uppdrag att strategiskt bidra till bolagets tillväxt. Din roll kommer också att innebära ett samarbete med vårt systerbolag Exova Metech för att därigenom skapa synergieffekter för en effektivare organisation.

Din profil
Du har ett stort engagemang för att uppnå delaktighet, att söka verksamhetsförbättringar, främja kreativitet hos medarbetarna samt att kundfokusering råder i alla relationer och åtaganden. Du beskrivs som en tydlig ledare med ett delegerande arbetssätt och en uttalat god förmåga att inspirera och motivera genom att kommunicera värdegrund och vision. Vi söker dig som har en coachande ledarstil, en uttalad förmåga att locka fram det bästa hos dina medarbetare samt en god förmåga att röra dig mellan strategi och att bli hands-on/operativ när så krävs. Du har framgångsrikt lett en verksamhet med fokus på effektivitet och ständiga förbättringar, gärna enligt Lean eller liknande struktur. Hos kunder och intressenter vinner du respekt för din kunskap, integritet och affärsmässighet. Du har erfarenhet från Testing-/Provningsverksamhet och därmed en god förståelse för våra tjänster. Du bör ha en ingenjörsbakgrund alternativt att du inhämtat motsvarande kunskap genom förvärvad arbetslivserfarenhet. Med flera års erfarenhet av ledarskap drivs du av att leda och utveckla andra. Du har också erfarenhet av att leda genom ledningsgrupp. Du behärskar engelska obehindrat såväl i tal som i skrift. För oss är personlighet och inställning viktiga egenskaper för att lyckas i den här rollen

Ansökningsförfarande
Har du frågor är du varmt välkommen att ringa ansvarig rekryterare på Skill Lena Johansson 0708-52 32 36. Välkommen med din ansökan, vi tillämpar löpnde urval.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3406

Liknande jobb

Skadetekniker Norrköping Norrköping Unik Resurs
Human Resources Manager Hallsberg Volvo Group
Volvo Production System-coach Hallsberg Volvo Group
Reskontrachef Linköping SAAB
Mekanikingenjör Seaeye Linköping SAAB
Teknik - och Underhållschef Finspång Ny Position
Kundsupport Tranås Ny Position
Internationell utbildare Tranås Ny Position
HR-ansvarig Finspång Ny Position
Avdelningschef till Toyotas R & D Mjölby Toyota Material Handling
Taktisk Inköpare sökes omgående Linköping Unik Resurs
Skadetekniker Linköping Linköping Unik Resurs
Servicetekniker Motala Motala Unik Resurs
Account Manager Linköping Hilti
Rekryteringskonsult inom IT Linköping Skill

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Linköping).
Du kan avregistrera dig när som helst.