Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Gazella söker Rekryteringskonsult / Associate job in Stockholm at Gazella

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Gazella söker Rekryteringskonsult / Associate på Gazella

Gazella söker Rekryteringskonsult / Associate

Gazella Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Gazella fortsätter att växa och söker nu en ny Gazell som vill vara med på vår tillväxtresa! Gillar du att omge dig med nyfikna, roliga och professionella personer som gillar utveckling och förändring, och trivs på en arbetsplats med familjär kultur där man har roligt på jobbet – så får du gärna fortsätta läsa.

Gazeller är flockdjur och för att passa in i vår flock bör du vara en teamplayer som arbetar proaktivt och som alltid strävar efter att sprida energi runt dig och konstant utvecklas. Dagligdags lever vi i en entreprenöriell miljö där våra ovan beskrivna värderingar ligger oss varmt om hjärtat. Addera ett stort intresse av människor, relationer och affärer – kort och gott: vi är ett gäng affärsorienterade personer med stora hjärtan. Gazella gillar olikheter, så i vår gazellflock lever personalvetare, ekonomer, jurister och entreprenörer med bakgrund från olika branscher, kön, ålder och länder. Gazellas ledord för 2021 är hållbarhet, både ur ett ekonomiskt såväl som ur ett medarbetarperspektiv.

Som Associate på Gazella erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter, samtidigt som du är med på den spännande tillväxtresa som bolaget ska göra.Din utmaning

Gazella arbetar med rekrytering och interimstjänster inom ekonomi och söker just nu Associates, både till rekryteringsteamet och till interimsteamet. I rollen som Associate på Gazella kommer du att:

 • Driva rekryteringsprocesser, där du kommer att ha en representativ och operativ roll och delta i att söka fram, intervjua, bedöma och slutligen presentera kompetenta ekonomer för våra klientbolag.
 • På ett professionellt sätt utveckla och bibehålla långsiktiga affärsrelationer med kandidater såväl som kunder.
 • Identifiera nya affärsmöjligheter för att upprätthålla och stärka Gazellas nätverk.
 • Säkerställa snabbhet och kvalitet i alla processer genom gott samarbete med kollegor i teamet, där ni tillsammans arbetar mot gemensamma mål och KPI:er.
 • Representera Gazella vid olika externa kontakter, såsom olika kund- och konsultevent & andra aktiviteter.
 • Vara delaktig i vidareutvecklingen av våra processer och andra projekt.


Erfarenhet

Till denna roll ser vi att du har en akademisk examen inom ekonomi, personalvetenskap eller likande, även om vi för denna roll värdesätter de personliga egenskaperna före utbildning och arbetslivserfarenhet. I rollen som Accociate ansvarar du, med vägledning från kollegor, för våra rekryteringsprocesser. Vi ser därför tidigare arbete som rekryteringsassistent eller erfarenhet från en säljposition, serviceyrke, kundtjänst eller liknande som meriterande, men är inget krav. Har du arbetat med eget ansvar mot deadlines och högt tempo sedan tidigare, ser vi det som en fördel. Vi söker dig som i arbetet är lösningsorienterad, tar egna initiativ och trivs i en stödjande roll. Du behärskar både svenska och engelska flytande, i såväl tal som skrift. Har du tidigare erfarenhet från arbete mot ekonomer eller har arbetat på en ekonomifunktion själv, ser vi det som starkt meriterande.Som person då?

Vi söker en social person med högt engagemang och sinne för affärer, som kan bidra med härlig energi till vårt team. En person som älskar att bygga relationer och har en orädd och positiv inställning till att prata med nya människor. För att passa i rollen ser vi också att du är en ansvarstagande och prestigelös person som gärna ställer upp när kollegor behöver hjälp. Du har en förmåga att kunna växla mellan olika arbetsuppgifter, är strukturerad och planerar din arbetstid. Du kan arbeta självständigt och gillar ordning och reda omkring dig, där du slutför projekt med hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du drivs av att sträva efter uppsatta mål, är nyfiken och gillar att bidra med nya idéer.Hej från ditt team!

Vi söker dig som är precis som oss – har ett naturligt engagemang, nära till skratt och brinner för att ge grym service. Vi är idag 24 rekryteringskonsulter, indelade i 3 olika team, inriktade på olika roller. Hos oss arbetar både juniora och seniora rekryteringskonsulter, som längtar efter vår nya kollega! Om vi är rätt för varandra så är du en riktig teamplayer som gillar att utmana dig själv och dina kollegor genom ständig utveckling. Vi är öppna och har (vad vi tycker) en härlig jargong i teamet. Vi är alltid professionella i vårt förhållningssätt, både gentemot externa och interna kontakter men samtidigt har vi väldigt lätt till skratt och vågar vara oss själva. Vi letar efter dig som sprider energi omkring dig och tycker om att vara omgiven av kollegor, konsulter och kunder.What´s in it for me?

Gazella startades 2014 och är ett snabbt växande företag, där du har stora möjligheter att utvecklas och skapa synliga resultat. Under 2019 och 2020 blev vi utnämnda Gasellföretag av Dagens Industri och blev även Superföretag av Veckans Affärer. I utbyte mot ditt driv och din ambition erbjuder Gazella en lärorik, utvecklande och spännande miljö bland engagerade kollegor. Vi tycker också att vi har bland de roligaste kunderna: alltifrån stora internationella koncerner till start-ups och SaaS-bolag. På Gazella jobbar vi aktivt med vår personalkultur. Du erbjuds en roll på ett företag i en familjär kultur, där man trivs och har roligt på jobbet. Gazella håller fanan högt gällande konsult och personalvård, där balans mellan privatliv och arbetsliv är viktigt. Vi tror att hybridkontor, där man har möjlighet att arbeta delvis på distans, delvis från kontor, är vår framtid. Vi varvar hårt arbete med glädje och för att hålla teamkänslan på topp har vi har alltid många aktiviteter på gång, såsom träningspass, firanden, luncher, födelsedagsfikor och After Work. Är du nyfiken på vilka vi är, titta gärna in på vår [ Link removed ] .

 • Hybridkontor – vi erbjuder flexibilitet mellan kontorstid och distansarbete.
 • Härligt kontor i hjärtat av Östermalm.
 • Friskvårdsbidrag.
 • Roliga event, konferenser och andra kulturbyggande aktiviteter.
 • Sjukvårdsförsäkring och försäkringsrådgivning för samtliga medarbetare
 • Tillägg till föräldrapenning


Om Gazella

Gazella är specialister på rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi och finans. Tack vare att vi både har seniora medarbetare med lång operationell branscherfarenhet på bolaget, och ett lagorienterat arbetssätt med nischade team, har vi en god förståelse för tjänster på alla nivåer inom ekonomifunktionen. Sedan Gazellas start 2014 har vi haft förmånen att hjälpa över 1000 kandidater vidare i karriären och försett lika många uppdragsgivare med nya kompetenta kollegor. Våra medarbetares höga engagemang, ett kraftfullt och skräddarsytt searchverktyg samt vår strukturerade process för att upprätthålla kontakten med medlemmarna i vårt nätverk, gör att vi kan presentera kvalitetssäkrade konsulter redan inom 48 timmar. Tillsammans bidrar detta till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst. Läs mer på vår hemsida: [ Link removed ]Ansökan

Är du vår nästa Gazell? Ansök genom att registrera ditt CV via ”ladda upp CV och sök tjänsten” knappen i annonsen på Gazellas hemsida. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta  Philip Rydgren ([ Link removed ] ) som är ansvarig rekryteringskonsult.

 

Rekommenderade jobb

Gazella söker Rekryteringskonsult / Associate
Gazella Stockholm Heltid
Innesäljare/Orderhandläggare till Karlebo i Sollentuna
Poolia Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
HR-Personal för kommande uppdrag
Lernia Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 2513