Jobbet Gatuchef hos Bollnäs kommun har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Gatuchef hos Bollnäs kommun publicerad av Bollnäs Kommun

Deltidsanställd
Bollnäs

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Bollnäs kommun söker en Gatuchef som kan leda och utveckla arbetet med kommunens gator, parker och bilpool. Du har ett bra stöd av kompetenta medarbetare för detta. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Teknik-, service- och fritidsförvaltningen och ska vara med och bidra till hela förvaltningens utveckling. Ett nära samarbete med politik, andra förvaltningar och kommunala bolag är viktigt för att bidra till att nå nämndens mål och kommunens vision. 


ansvarsområde.

Du ska leda, planera samt verkställa alla arbeten vad avser drift, underhåll och investering inom gata och park samt samordna arbeten med andra enheter och grupper inom förvaltningen, mellan andra förvaltningar och de kommunala bolagen. Du ska handla i enlighet med fattade beslut. 

Gatuchefen har verksamhetsansvaret för gatuenehetens uppdrag. Uppdraget innebär även personal- och ekonomiansvar. Gatuenheten består av Projekteringsenhet, Trafiktekniker och Parkeringsvakt, Anläggningsenhet, Parkenhet, Driftenhet samt Bilpool. 


arbetstider.

Heltid, dagtid


kvalifikationer.

Du skall ha högskoleutbildning helst med koppling till arbetsuppgifterna. Du har dokumenterad chefserfarenhet och god kunskap inom arbetsmiljöområdet. Du har erfarenhet av ekonomisk uppföljning och budgetplanering. Meriterande är erfarenhet av anläggningsarbeten, gatu- och vägunderhåll samt projektledning. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. 

Du ska ha minst körkortsbehörighet B. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Registrera din intresseanmälan senast 2020-02-29

För information: Frida Linngård, rekryteringskonsult: frida.linngard@randstad.se

Referens

201263008

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till