Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Garanti- och servicetekniker till välkänd kund i Västerås! jobb i Västerås på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Garanti- och servicetekniker till välkänd kund i Västerås! på Poolia

Garanti- och servicetekniker till välkänd kund i Västerås!

Poolia Västerås, Västmanlands län Heltid

Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom reparation, felsökning och service? Har du dessutom kunskap, erfarenhet och intresse för teknik och fordon? Då kan det vara dig vi letar efter! Vi söker just nu en Garanti- och servicetekniker för konsultuppdrag hos vår välkända kund i Västerås. Uppdraget är på heltid och förväntas starta i slutet av augusti för att pågå till slutet av juni 2022, vad vi vet i dagsläget. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som garanti- och servicetekniker kommer du stödja företagets X2 upgrade-team genom att genomföra felsökningsaktiviteter och reparationer för uppgraderade X2000-tåg. Dina uppgifter kommer att innefatta testning av komplexa system och produkter, effektivt och kostnadseffektivt i linje med specifikationer, kvalitetsstandarder och säkerhetskrav.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
•   Undersöka om alla förutsättningar är uppfyllda för att ett garantianspråk ska vara giltigt
•   Utföra felsökning, reparation och testning på ett säkert sätt
•   Utföra rotorsaksanalys
•   Beskrivning och rapportering av fel och korrigerande åtgärder i biljettsystemet
•   Se till att rapporter för slutförda WO: er fylls i och signeras ordentligt

Vem är du?
Till rollen som Garanti- och servicetekniker söker vi dig med tidigare erfarenhet från liknande roll som ovan. För rollen är det viktigt att du har god teknisk förståelse och det är även fördelaktigt om du har tidigare erfarenhet eller kunskap gällande tåg eller fordon. Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och noggrann. Vidare har du mycket god förmåga att kommunicera och har ett stort sinne för service. Vi ser även gärna att du har ett teknik- och fordonsintresse och trivs i en internationell arbetsmiljö. Då koncernspråket är engelska krävs det att du har mycket goda kunskaper i engelska såväl som svenska i både tal och skrift.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

 

Rekommenderade jobb

Garanti- och servicetekniker till välkänd kund i Västerås!
Poolia Västerås Heltid
Reparatör
MTR Nordic Stockholm Heltidsanställd
StudentConsulting söker fälttekniker för Swecon i Halmstad!
StudentConsulting Halmstad Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60459