Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Götenehus söker produktionspersonal jobb i Götene på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Götenehus söker produktionspersonal på Lernia

Götenehus söker produktionspersonal

Lernia Götene Heltid

Vi söker dig som är praktiskt lagd och har intresse för att arbeta med trä!

OM FÖRETAGET
Götenehus historia sträcker sig nära 90 år tillbaka i tiden och de har under åren utvecklats till en av Sveriges ledande hustillverkare. Götenehus har alltid byggt hus som ger mer än bara tak över huvudet, och känner sig stolta över att de har lyckats göra sig kända för deras personliga arkitektritade hus, med en kvalitet utöver det vanliga. Allt de gör genomsyras av deras kärnvärden trygghet, kvalitet och nytänkande. De kallar det ”Inbyggd omtanke”.

Företagets huvudkontor och all hustillverkning finns i Götene, härutöver har de region- och säljkontor på cirka 20 platser runt om i Sverige. De omsätter strax under en miljard årligen och har cirka 230 medarbetare. Götenehus låter FN:s globala Agenda 2030 löpa som en röd tråd genom deras hållbarhetsarbete. Det innebär att synsättet genomsyrar verksamheten från det lilla till det stora och fungerar som drivkraft också inom deras utvecklings- och innovationsarbete.

I produktionen arbetar idag cirka 80 medarbetare för att bygga styckehus och volymhus. Tillsammans bidrar medarbetarna till att skapa nya hem till företagets kunder.

OM UPPDRAGET
Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet, där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos kund. Där kommer du att få möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden, bredda ditt kontaktnät och stärka din yrkeskompetens. 

OM TJÄNSTEN
Som snickare/montör kommer du att tillsammans med dina duktiga medarbetare producera och montera byggnadsdetaljer till Götenehus stycke- eller volymhus. Beroende på var i produktionen du placeras kommer du att utifrån ritningsunderlag bygga väggar, golv och tak till företagets styckehus och för volymhusen ingår även inredning och ytbeläggning.

OM DIG
Vi söker främst dig som har utbildning och/eller erfarenhet från byggsektorn. Har du erfarenhet från industriell tillverkning, är praktiskt lagd och har stort intresse och fallenhet för att arbeta med trä kan arbetsuppgifterna också passa dig. Traverskort, säkra lyft och ritningsläsning är meriterande.

För att trivas hos oss skall du gilla att jobba tillsammans med andra. Du skall vara noggrann, nyfiken och ansvarsfull. Götenehus jobbar ständigt med att utveckla sin verksamhet och uppskattar om du är nytänkande, tar initiativ, har erfarenhet av lean-verktyg och gillar att förbättra arbetsmetoderna.

Krav
- Körkort B och tillgång till bil
- Förstår svenska i tal och skrift

OM ANSTÄLLNINGEN
• Placeringsort: Götene
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Anställningsform: Visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [ Email address blocked ]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 175859