Jobbet Gävle energi söker Projektör inom fjärrvärme och fjärrkyla har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Gävle energi söker Projektör inom fjärrvärme och fjärrkyla publicerad av Gävle Energi AB

Full-Time
Gävle

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du vara en del av en arbetsplats som med brinnande entusiasm arbetar med tjänster som höjer livskvaliteten för Gävleborna och bidrar till en positiv samhällsutveckling? Vi söker nu en driven Projektör inom fjärrvärme hos Gävle energi – ta chansen och sök redan idag! 


ansvarsområde.

Som projektör hos Gävle energi erbjuds du en varierad och mångsidig arbetsvardag där kunder, markägare och myndigheter blir viktiga kontaktytor. Du har ett nära samarbete med interna projektledare, byggledare och driftpersonal och är en viktig länk i arbetet med att anpassa infrastrukturens fjärrvärme- och fjärrkylnät efter stadens behov och utveckling. I arbetet ingår, förutom projektering, att utföra konstruktionsberäkningar, att upprätta kalkyler, skaffa erforderliga tillstånd och samordna de interna och externa delar som behövs vid projekteringen. Du kommer att utföra tekniska utredningar, rapporter och analyser. 
Du arbetar i flera projekt samtidigt med många kontaktytor både internt och externt, och tillsammans med projektavdelningen ser du till att varje projekt mynnar ut i hållbara lösningar för Gävle energi. Projektavdelningen består idag av 15 personer i olika befattningar och inom tre olika områden- el, fiber och fjärrvärme. I din roll kan du arbeta i projekten som projektmedlem eller som delprojektledare. 


arbetstider.

Heltid, dagtid


kvalifikationer.

Vi söker dig som har relevant, teknisk ingenjörsutbildning inom exempelvis bygg-, maskin- eller energiteknik. Alternativt besitter du erfarenhet och kompetens som vi tillsammans med arbetsgivaren bedömer som likvärdig. 

Du har erfarenhet inom projektering av fjärrvärme och/eller fjärrkyla, och har du dessutom några års erfarenhet av att arbeta praktiskt med projekt inom detta område eller av byggledning så är det bra. Vi ser gärna att du har goda kunskaper med att arbeta i AutoCad. Har du dessutom erfarenhet från rörberäkningar, entreprenadjuridik och branschspecifika tillämpningar som exempelvis AMA är detta bra.
 
Goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav, samt att du innehar B-körkort. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din potential att växa och bli självständig i rollen. Du har ett tekniskt intresse och arbetar för att hitta lösningar som du på ett pedagogiskt sätt kan förklara för kollegor och entreprenörer. Du är driven och har en stor ansvarskänsla för att slutföra dina åtaganden i arbetet med hållbart resultat. Vi värdesätter samarbete och hjälper varandra för att nå våra mål.
Arbetet innebär mycket kontakt med kunder och andra intressenter, därför är det viktigt att vara marknadsorienterad och relationsskapande. 


ansökan.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, men senast 2020-10-25 via länken i denna annons. 
För information: Frida Linngård, rekryteringskonsult: [ Email address blocked ]  

Referens

201301283

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till