Jobbet Fylla på studentkassan? Sök jobb som lagermedarbetare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Fylla på studentkassan? Sök jobb som lagermedarbetare! publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Härnösand

Arbetsbeskrivning

Studerande i jakt på jobb som vill fylla på studentkassan för vårterminen? Här har du chansen! Academic Work söker för kunds räkning en lagermedarbetare. I arbetet kommer du jobba med att plocka och packetera varor. Tjänsten passar dig som vill kombinera dina studier med ett fysiskt jobb. Intresserad? Läs mer och sök tjänsten redan idag!

Academic Work söker för kunds räkning en student till deltidsarbete med start i början på december. Kundföretaget är ett stort bolag som finns i hela norden. Till sitt mindre lager i Härnösand behöver de nu hjälp med att lasta och packa varor. Kring jul & nyår behöver dom stärka sin personalstyrka med extraarbetare, och du bör därför kunna jobba flera dagar i veckan under den perioden. Efter årsskiftet finns chans till att fortsätta arbeta 1-2 dagar i veckan.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Kandidatprofil

Som lagermedarbetare kör du truck som hjälpmedel för att plocka och packa varor. I dina arbetsuppgifter ingår även att registrera beställningar i företagets terminaldator.

* Är studerande vid universitet eller högskola och/eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%
* Tycker om ett fysiskt arbete
* Kan kommunicera obehindrat i både tal och skrift på svenska, detta för att dels kunna kommunicera med den interna personal och hantera orderläggandet
* Har Truck-körkort

Som person ser vi att du som söker är arbetsvillig, social och har lätt att lära. Vidare ser vi att du är fysisk stark och tycker det är kul att arbeta med kroppen. Du är flexibel och har inga problem att arbeta i grupp med andra människor.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: I början av december
* Omfattning: Tre veckor heltid med chans att fortsätta arbeta på deltid efter årsskiftet
* Arbetstider: 07.00- 15.45
* Placering: Härnösand
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Referens

15014945-SE

Liknande jobb

Student till kortare IT-uppdrag Sundsvall Academic Work
Projektledare till Valmets serviceprojekt Sundsvall Professionals Nord
Är du vår kunds nästa driftansvarig? Sundsvall Professionals Nord

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till