SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
System Engineer till Merchandising Solutions på ICA

System Engineer till Merchandising Solutions

ICA Solna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

System Engineer till Merchandising Solutions

Vi söker en System Engineer till vårt team som utvecklar och förvaltar ICAs viktiga system för artikel-, leverantör och prishantering. Är du intresserad av att utveckla javabaserade lösningar som kombinerar standardapplikationers förmågor med egenutvecklade applikationer, är du den vi söker!Om jobbet som System Engineer

Vårt uppdrag är att säkra en stabil drift och en effektiv vidareutveckling av ICAs viktiga system för artikel-, leverantör och prishantering. Vi förstår behov, föreslår förbättringar och utvecklar lösningar som ger pålitlig datakvalitet till nuvarande & kommande försäljningskanaler.

Som System Engineer är du en nyckelspelare i agila team som vidareutvecklar och förvaltar våra applikationer. Vi har en kombination av standardapplikationer och egenutvecklade lösningar där många ligger i cloud. Du deltar i hela utvecklingsprocessen, från kravinsamling till utveckling och produktionssättning. I teamet tar vi ansvar för kvaliteten i våra lösningar och vi jobbar nära verksamheten och tillsammans med andra team. Dina närmsta kollegor är lösningsarkitekter, business analysts och mjukvaruarkitekt. Vi driver utveckling både internt och tillsammans med partners både i Sverige och i andra länder och mycket av kommunikationen sker på engelska.
Är du den vi söker?


Du gillar att jobba i team men är också självgående och tar stort ansvar för leverans och samarbete inom teamet och tillsammans med andra grupper. Du är intresserad av både verksamhetens behov, informationsmodellering samt hur olika tekniska lösningar kan användas för att skapa användarvänliga applikationer. Du har arbetat med systemering – dvs att översätta och bearbeta krav till funktioner och [ Link removed ]  som utvecklats till program, databaser, [ Link removed ]  och [ Link removed ]  mellan program.

God kommunikations- och problemlösningsförmåga är en självklarhet. Du har mycket goda kunskaper i Java, Java script, SQL och microservices arkitektur. Vi ser gärna att du också har kunskap inom UX design, integration, databaser eller infrastruktur. Erfarenhet av Oracle Cloud (ERP och PaaS) eller liknande system är meriterande.

Du är en erfaren utvecklare med systemvetenskaplig utbildning på universitetsnivå eller liknande. Du har förmåga att kommunicera kring problem och lösningar både på svenska och engelska.Därför ska du välja ICA

Ser du också möjligheterna med digital innovation? Vi tycker att det är bland det bästa som hänt vår bransch. För det gör att vi kan förenkla vardagen för så många människor därute. I nära samarbeten med varandra, för att verkligen kunna maximera allas individuella insatser i varje utmaning vi möter, skapar vi riktig kundnytta. Oavsett om vi jobbar med IT inom banktjänster, fastigheter eller kring all vår goda mat är vi nära kundens vardag. Vi driver den digitala utvecklingen framåt inom våra olika områden. Varje dag.

[ Link removed ]

Vad händer nu?

Ansökningar bearbetas löpande så skicka in din så snart som möjligt, senast 10 juni. Har du frågor om tjänsten, kontakta rekryterande chef Kristina Medin, [ Link removed ] . Vi ser fram emot att höra från dig!

ICA ska spegla våra kunder och samhället, vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund, kompetenser, kunskap och erfarenheter. Tester kan förekomma i processen. Vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden med mål om helt rökfria arbetsplatser och tillämpar även drogtestning i samband med rekryteringen.

[ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0018215