Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Fullstackutvecklare till SEB i Solna jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Fullstackutvecklare till SEB i Solna på Randstad AB

Fullstackutvecklare till SEB i Solna

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

 Har du en passion för fullstackutveckling och tycker om att bygga upp nya lösningar? Vi söker kollegor till ett nytt team där du tillsammans med dina kollegor kommer vara en viktig del för utvecklingen av SEBs nya CX-plattform. 


ansvarsområde.

SEB är mitt inne i ett nytt initiativ för vidareutveckla och modernisera deras CX-plattform, för att samla in kundsynpunkter och mäta kundnöjdhet. I rollen som fullstackutvecklare kommer du att gå med i ett nytt team och ha ett primärt fokus på att bygga och modernisera lösningen från grunden.
Tech Lead har tillsammans med en arkitekt tagit fram grunden för denna lösning, där du kommer att ha en viktig roll i utvecklingen och implementeringen. Du kommer att vara involverad i att utveckla databasen, front- och backend samt integrationer med interna och externa system. Beräknad tidsram för detta projekt är ett år, och efteråt kommer du naturligtvis att vara med och hantera och vidareutveckla lösningen tillsammans med teamet.
Du kommer att arbeta nära med produktägare, kollegor i både Stockholm och Vilnius samt olika intressenter.
Som utvecklare i detta team får du möjlighet att påverka och ta en helhetssyn på framtida lösningar och vara ansvarig för att optimera utvecklingen för att passa våra användares behov. Naturligtvis bidrar du också till att förbättra och effektivisera sättet teamet arbetar på.


kvalifikationer.

 För att lyckas i rollen tror vi att du har en god förmåga att se utifrån ett helhetsperspektiv och har erfarenhet av att arbeta med integrationer, olika plattformar och förhoppningsvis har du även ett intresse för Big Data och ETL-flöden. Eftersom vi kommer att bygga nya lösningar ser vi kreativitet och problemlösning som stora fördelar, helst kombinerat med färdigheter inom några av dessa områden:
  •   C # /. Net
  •  Frontend-utveckling (gärna erfarenhet av att arbeta med Angular)
  •  Databaser (MS SQL, Oracle DB)
  •  Datalager / Business Intelligence / Big Data Integrations / API: s
Är du också en nyfiken lagspelare med god kommunikationsförmåga på både svenska och engelska, med en positiv och öppen inställning? Då kanske du är den vi letar efter!


ansökan.

Redo att ansöka? I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Technologies. Om du har några frågor angående processen - kontakta rekryterare Francisca Andersson, [ Link removed ] eller Julia Rhönnstad, [ Email address blocked ]  
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201353923