Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Fullstackutvecklare till SEB, Solna jobb i Solna på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Fullstackutvecklare till SEB, Solna på Randstad AB

Fullstackutvecklare till SEB, Solna

Randstad AB Solna, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vill du vara en del av ett agilt team och utveckla nya lösningar inom området Advisory och CRM? Vi letar efter kollegor till ett nytt team med målet att bygga upp en ny lösning för att samla in kundfeedback samt support i den datadrivna resan för SEB.


ansvarsområde.

SEB startar nu ett nytt initiativ för att vidareutveckla och modernisera vår CX-plattform, särskilt Net Promoter Score-lösningen. Du kommer att gå med i ett nytt team och ha ett primärt fokus på att bygga och modernisera lösningen från grunden.

Tech Lead har tillsammans med en arkitekt tagit fram grunden för denna lösning, där du kommer att ha en viktig roll i utvecklingen och implementeringen av lösningen. Du kommer att vara involverad i att utveckla databasen, front- och backend samt integrationer med interna och externa system. Beräknad tidsram för detta projekt är ett år, och efteråt kommer du naturligtvis att vara med och hantera och vidareutveckla lösningen tillsammans med teamet.

All insikt från CX-plattformen lagras i vårt datalager som huvudsakligen hanteras av dataingenjörerna i teamet. Efter att ettårsprojektet är klart kommer du också att stödja dataingenjörerna i deras spännande uppdrag att integrera alla 40+ datakällor och bygga om den nuvarande lösningen mot ny arkitektur.

Du kommer att arbeta nära med produktägare, kollegor i både Stockholm och Vilnius samt olika intressenter.

Som utvecklare i detta team får du möjlighet att påverka och ta en helhetssyn på framtida lösningar och vara ansvarig för att optimera utvecklingen för att passa våra användares behov. Naturligtvis bidrar du också till att förbättra och effektivisera sättet teamet arbetar på.


kvalifikationer.

Vem är du?
För att lyckas i den här rollen tror vi att du är stark inom backend och databasutveckling, men det är också bra att ha frontend-erfarenhet för att få hela perspektivet på lösningen. Dessutom har du erfarenhet av att arbeta med integrationer, olika plattformar och förhoppningsvis ett intresse för stordata och ETL-flöden. Eftersom vi kommer att bygga nya lösningar ser vi kreativitet och problemlösning som stora fördelar, helst kombinerat med färdigheter inom några av dessa områden:
  •  -C # /. Net
  • - Frontend-utveckling (gärna erfarenhet av att arbeta med Angular)
  • - Databaser (MS SQL, Oracle DB)
  • - Datalager / Business Intelligence / Big Data Integrations / API: s
Är du också en nyfiken lagspelare med god kommunikationsförmåga på både svenska och engelska, med en positiv och öppen inställning? Då kanske du är den vi letar efter!


ansökan.

Välkommen med din ansökan
Redo att ansöka? I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Technologies. Om du har några frågor angående processen - kontakta rekryteringskonsult Francisca Andersson, [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201365663