Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Fullstackutvecklare till Chorus inom E-hälsa jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Fullstackutvecklare till Chorus inom E-hälsa på Randstad AB

Fullstackutvecklare till Chorus inom E-hälsa

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Tänk att få använda just dina favorittekniker för att utveckla smarta lösningar som verkligen gör skillnad för sjukvården. Chorus utvecklar e-hälsolösningar och ligger till exempel bakom den självtestportal för Covid-19 som används runt om i hela Sverige. 

Är du intresserad av att skapa framtidens nästa smarta digitala vårdlösning med oss? Sök då rollen som Fullstack utvecklare till Chorus idag! 


ansvarsområde.

Vi arbetar enskilt eller i små team som innehåller projektledare, utvecklare, UX- och testexperter. Merparten av arbetet sker på våra kontor, men i vissa fall även på plats hos våra kunder. Ett typiskt Chorus-projekt är väldigt innovativt, med mycket nyutveckling och pågår från ritbordet till färdig leverans.

Vi utvecklar till exempel integrationslösningar, webb - och mobilapplikationer och är snabba på att använda nya tekniker och verktyg för att alltid ligga i framkant inom systemutvecklingen. 

Just nu ser vår stack ut såhär:
  • Java / Kotlin / Go
  • React / Vue / Angular
  • IOS / Android /React Native
  • Kubernetes / Docker
  • MySQL / MariaDB / PostgreSQL / ElasticSearch 
Generellt sätt finns det stora möjligheter för dig som utvecklare att påverka framtida teknikval och därav ser vi gärna att du har ett stort tekniskt intresse! Just nu gör vi även en stor satsning med att lägga ut vår test- och utvecklingsmiljö i AWS. 


arbetstider.

Tjänsten är på heltid, med placering i centrala Stockholm. I skrivande stund är kontoret öppet för de som vill men självklart jobbar man hemifrån om man föredrar det. Efter pandemin ser vi fram emot att samlas på kontoret igen när det finns behov av ett kreativt samarbete, men är samtidigt öppna för att en del av arbetstiden läggs utanför kontoret.


kvalifikationer.

Vi söker dig som trivs med att jobba varierat och med hela stacken. Kanske har du din tyngd i backend, kanske frontend - oavsett lyssnar vi gärna in på dina ambitioner och vad du kan bidra med! Hos Stockholms-teamet ser vi dock framförallt ett behov av dig som är stark inom backend (Java).

Som tidigare nämnt jobbar vi med ett brett spann av tekniker men i grunden är det Java - därav är det viktigt att du känner dig trygg med detta och har några års erfarenhet i ryggen. Chorus är ett mindre bolag där du får möjlighet att jobba både vitt och brett, och all kunskap kring DevOps, testning och liknande underlättar i arbetet och gör dig ännu mer spännande som kandidat ;)

Vi arbetar inom E-hälsa och våra kunder hanterar stora mängder känslig data och har du tidigare jobbat med autentisering, BankID eller kryptering tror vi du matchar rollen extra bra. 

Som person hoppas vi på att du är flexibel och nyfiken samt ser värdet med att både få erfarenhet från spännande nyutveckling hos våra kunder, men samtidigt få vara en del av den egna produktutvecklingen internt hos Chorus.
 
Din tekniska kompetens värderas högt, men det är minst lika viktigt att du trivs med att jobba i team, är kreativ, har en vilja att lära dig nya saker och har ett driv att ständigt utvecklas. 


ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad Technologies. Registrera din ansökan via www.randstad.se/technologies. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Julia Rhönnstad, [ Email address blocked ] . Vi går igenom ansökningar löpande så vänta inte med att söka! 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi ser fram emot din ansökan!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201361037