Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Fullstackutvecklare till Axis i Linköping! jobb i Linköping på Tech Talents

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Fullstackutvecklare till Axis i Linköping! på Tech Talents

Fullstackutvecklare till Axis i Linköping!

Tech Talents Linköping, Östergötlands län Heltid
Om uppdraget

Hos Axis kommer du i rollen som Fullstackutvecklare att ingå i Licensteamet. Du kommer tillsammans med ditt team arbetar med Axis molnbaserad licensieringsprodukt i AWS. Axis arbetar i små team där alla teammedlemmar delar och samarbetar tillsammans i sitt utvecklingsteam genom mob- och par-programmering.

Axis tror på att bygga in kvalitet i deras system så tidigt som möjligt i utvecklingsprocessen. De strävar därav efter att hitta och korrigera defekter tidigt i processen, helst med hjälp av automatiserade tester.

Arbetsuppgifter

Som Fullstackutvecklare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att tillsammans med ditt team arbeta med nyutveckling samt med att förbättra befintliga funktioner genom mob eller par- programmering. Du kommer i din roll har ett stort eget ansvar och vara delaktig i utformning av arkitektur och hela utvecklingskedjan från frontend till backend. Hos Axis kommer du även ha ett tydligt UX-fokus, då de lägger stor vikt vid att leverera en bra användarupplevelse. Du kommer vara del av ett krossfunktionellt team där ni tillsammans driver förbättringsmöjligheter i alla delar av utvecklingskedjan. I teamet finns stor möjlighet att vara självständig och vara med och påverka val av tekniker samt språk för att på bästa sätt lösa uppgiften.

Om företaget

Axis möjliggör en smartare och säkrare värld genom att skapa nätverkslösningar för att förbättra säkerheten och hitta nya sätt att göra affärer. Världen förändras snabbt och Axis ser till att vara ett steg före i dessa förändringar. Medan säkerhet fortfarande är Axis huvudfokus expanderar de gradvis till relaterade marknader med hjälp av nya nätverksbaserade produkter och lösningar.

Axis erfarenhet av att arbeta med nätverksvideo- och ljudlösningar, analys och åtkomstkontroll bidrar till att skydda människor och egendom, processoptimering och ökar affärseffektivitet och informationsåtkomst.

Axis i Linköping strävar målinriktat efter att arbeta med den senaste tekniken så som bland annat Lean, DevOps och agila varianter. Detta innebär ständigt lärande och sökande efter sätt att förbättra deras arbete. På Axis kommer du att ingå i ett team med nyfikna och skickliga kollegor i en vänlig miljö. Axis värderar en trivsam och bra arbetsmiljö med en mångsidig arbetskraft för att främja kreativitet och framgångsrika team.

Kontoret ligger i Vallastaden i Linköping och i slutet av 2021 flyttar dem till deras nybyggda kontor i Ebbepark, där de har utrymme och målsättningar att fortsätta växa.

Vi söker dig som

För att passa i rollen som Fullstackutvecklare söker vi dig som har ett intresse som täcker hela produktcykeln, allt från produktdefinition, implementering av funktioner till färdig produkt. Du är nyfiken på att lära dig ny teknik och letar efter sätt att förbättra Axis arbetssätt.

Utöver det ser vi att du har:

  • Relevant kandidatexamen eller magisterexamen
  • Några års arbetserfarenhet av mjukvaruutveckling

Vi ser det som meriterande om du har arbetat med neurala nätverk. Meriterande är också om du tidigare har arbetat och skaffat dig kunskap inom Typescript, Angular, React och Pulumi samt Arbetskunskap inom testautomation, CI/CD

Övrig information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att ansök redan idag.

Axis har i denna rekrytering valt att samarbeta med Tech Talents. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av ansvarig rekryterare Therese Sjöblom, [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: techtalents153