Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Fullstackutvecklare till Avinode i Göteborg eller Remote jobb i Stockholm på Needo

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Fullstackutvecklare till Avinode i Göteborg eller Remote på Needo

Fullstackutvecklare till Avinode i Göteborg eller Remote

Needo Sverige Heltid

Om Avinode

Avinode grundades i Göteborg 2001 av tre vänner, tillika studenter, på Chalmers med ambitionen att var först i världen med att möjliggöra bokning av företagsflyg via privatjets online. Idag 20 år senare är det fortfarande marknadsledande inom uthyrning och chartrande av privatjets med en egen marknadsplats, planerings- och betallösning och befinner sig allt jämt i digital framkant. 

I rollen som Fullstackutvecklare

I rollen som Fullstackutvecklare för Avinode är du involverad i utvecklingens alla steg från konceptplanering till utveckling, testning och leverans, från databas till UI och med både nyutveckling och buggfix. I rollen kliver du in i något av deras, idag 3, multikompetenta team om 7-8 personer där varje team innehåller en Produktägare, Testledare, UX-Designer samt fler Fullstackutvecklare. Teamen är självstyrande och arbetar med dagliga digitala standups för planering och uppföljning.

På tekniksidan arbetar de i JavaEE på Backend i Springramverk med SQL-server och i React på Frontend. De försöker ligga i teknisk framkant och ”aldrig mer än 2 versioner efter i någon teknik”. Avinode arbetar också enligt Contunous Integrations med små implementeringar på dag och veckobasis.

Något som sticker ut är de inte arbetar mot deadlines utan själva bestämmer när något är klart och redo att implementeras vilket utmanar dig att hitta rätt nivå i kvalitet och tid där de tror man växer av det ägandeskapet.

Du väljer också själv om du vill arbeta 100% på distans, var som helst i Sverige, eller ha närvaro på deras huvudkontor i Göteborg.   

Några av de återkommande arbetsuppgifterna kommer vara:

  • Nyutveckling, underhåll och buggfix i något av deras affärsområden Marknadsplatsen samt Paynode (Deras egna betallösning).
  • Konceptplanering, Testning, Kodgranskning, leverans.

Dina kvalifikationer

För att passa i rollen har du sannolikt arbetat som Utvecklare under flera års tid och känner dig trygg i en roll med stort eget ägandeskap och hanterar sträckan mellan UI och Server.

  • Flera års erfarenhet som Systemutvecklare med fokus på Fullstack och Java på Backend och Javascript React för Frontend.
  • Starkt inre driv där du känner ägandeskap för dina arbetsuppgifter.
  • Har förmågan att anpassa din kod till nya miljöer och legacy.
  • Flytande kunskaper i Engelska.
  • Van att arbeta i en agile miljö i en fin mix av Scrum och Kanban.
  • Du trivs med automatiserade tester och tjänster.

Det är meriterande om du har erfarenhet av

  • Webbaserad programmering

Som person är du kommunikativ och lyhörd samt har ett prestigelöst förhållningsätt till din programmering. Du trivs i ett nära samarbete där fokus ligger på att göra varandra bättre samt har en bra problemlösningsförmåga. Ett eget driv och din förmåga att ta initiativ och ansvar för ditt arbete är också tydlig.

Vad erbjuder Avinode dig? 

Hos Avinode får du vara med på en resa för ett företag som revolutionerat sin industri och som planerar att fortsätta göra det! Mjukvara är vad de arbetar med men viktigare är familj, fritid och att hitta på grejer tillsammans utanför jobbet.

Utöver en självklar syn på ”Work Life Balance” får du bästa möjliga förutsättningar på teknik och arbetsredskap för att trivas och må bra. Du får också goda villkor för pension, friskvårdsbidrag, friskvårdstimmar och försäkringar.

Övrigt

Start: Efter överenskommelse. 
Omfattning: Heltid.
Plats: Remote eller i Göteborg.
Lön:
 Efter överenskommelse.

Låter rollen som Fullstackutvecklare till Avinode intressant? KUL! Urvalet sker löpande så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: needo66272