Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Fullstackutvecklare till ASSA ABLOY! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Fullstackutvecklare till ASSA ABLOY! på Academic Work

Fullstackutvecklare till ASSA ABLOY!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Dörrar och dörröppningar fyller en viktig funktion i alla byggnader; de bidrar till att reglera flödet av personer och varor samt att uppfylla kraven på bekvämlighet, integritet, trygghet, säkerhet och klimatkontroll. ASSA ABLOY har dessutom gjort det möjligt att med en rad produkter, som på ett smidigt och diskret sätt kan integreras i alla typer av dörrar, smälter in i såväl historiska som moderna byggnader, samtidigt som de har alla viktiga egenskaper som krävs för att göra byggnaden effektiv. ASSA ABLOY växer och det skapar möjligheter för fler personer att komma in i organisationen och utvecklas tillsammans med dem. Har du erfarenhet av fullstackutveckling och känner dig redo för nästa steg i karriären, läs vidare!


Om tjänsten
Du kommer att bli en del av ett litet, modernt och självgående team som har end to end ansvar för sin produkt. Varje morgon kommer du få vara med på det gemensamma standup-mötet och under dagen kommer du att programmera både självgående och i par/mob. Teamet är en blandad grupp med individer av olika bakgrund och erfarenheter. Du kommer att bli tilldelad en fadder i teamet som du i början kommer att sitta tillsammans med och parprogrammera, och du kommer snabbt att få sätta dig in i arbetsuppgifterna och bli en värdefull del av teamet.

Teamet arbetar med en Staff Safety solution som är en cloudbaserad lösning riktad mot hotellbranschen, med syfte att hålla anställda säkra på arbetet. Om en nödsituation eller problem uppstår under arbetstid kan den anställde trycka på en nödknapp som preciserar den anställdes position i realtid genom en bluetoothförbindelse. Läs gärna mer här

Du erbjuds

* En arbetsplats som värnar om din utveckling (ex. genom kompetensgrupper för utveckling, vidareutveckling genom utbildningar baserat på dina intressen m.m.)
* Ett närvarande ledarskap med kontinuerliga uppföljningar och utvecklingssamtal
* En möjlighet att utvecklas och lära dig nya tekniker
* Flexibel arbetstid med en check in kl 9 och en checkout kl 16

Academic Work är ansvarig för rekryteringsprocessen men du kommer att anställas av ASSA ABLOY.

Arbetsuppgifter
I rollen som fullstackutvecklare kommer du att få vara med och utveckla en innovativ cloudbaserad produkt och ändra marknaden för location solutions över hela världen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

* Vidareutveckling av produkten och dess features
* Fördela uppgifter kring arbetet på daglig basis
* Daglig check-in med teamet
* Test av din egen kod

Vi söker dig som

* Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område
* Har minst 1 års erfarenhet av fullstackutveckling inom Java, Javascript, HTML och CSS där fokus kommer ligga på backend utveckling
* Har erfarenhet av AWS eller annan cloudbaserad plattform som Azure
* Har kunskaper i Dev-ops
* Har arbetat i Git
* Har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, detta då båda språken används inom företaget

Vi ser det som meriterande om du har kunskaper i :

* Spring Boot
* React/Redux

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser, särskilt: samarbetsförmåga, problemlösande och resultatinriktad.

Låter detta som en spännande möjlighet för dig? Sök tjänsten idag då vi går igenom urvalet löpande!

Övrig information

* Start: September
* Omfattning: Heltid
* Placering: På distans till en början och sedan i Stockholm, Årstadal

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Information om företaget
ASSA ABLOY är världsledande inom accesslösningar med produkter och tjänster som lås, dörrar, portar och entréautomatik. Koncernen är också ledande inom identitetskontroll, med elektroniska nycklar, kort, taggar samt mobila och biometriska identitetskontrollsystem. ASSA ABLOY hjälper varje dag miljarder människor att uppleva en öppnare värld genom innovationer som ger trygga, säkra och bekväma lösningar för såväl fysisk som digital access.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059770-SE