Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

Fullstackutvecklare till Aditro Pay i Stockholm jobb i Norrköping på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Fullstackutvecklare till Aditro Pay i Stockholm på Academic Work

Fullstackutvecklare till Aditro Pay i Stockholm

Academic Work Norrköping, Östergötlands län Heltid
Vi söker dig som vill arbeta fullstack och vara med och bygga upp både ett sammansvetsat team och framtidens lönesystem. Har du ett gott öga till - eller erfarenhet av infrastruktur tilldelas pluspoäng! Sök gärna redan idag. Spelar ingen roll om du bor i Stockholm eller i en annan stad.


Om tjänsten
Aditro har varit ett av de ledande företagen i utvecklingen inom HR och löneadministration i över 50 år. De är nyligen uppköpa av SD Works och har en fast övertygelse om att företagsadministration kan göras enklare. Med stort fokus på användarvänlighet, flexibilitet och teknik i framkant skapar de framtidens lösningar.
Just nu söker utvecklingsteamet på Aditro Pay ytterligare två kollegor. Lönesystemet är molnbaserat och utvecklas ständigt för framtidens behov. Det är ett av de största lönesystemen på marknaden och stödjer 120 kollektivavtal.

I dagsläget är det ett juniort team som består av fyra utvecklare. Det är en social och trevlig arbetsplats där alla är måna om ett gott och välfungerande samarbete. Din närmsta chef är Samuel, en ständig tidsoptimist som många upplever lätt att prata med. Han uppskattar dina egna idéer och tycker att det är roligt när människor är olika. Utöver Samuel har du även en mentor som stöttar dig under din första tid.

Du erbjuds

Kollektivavtal med generöst friskvårdsbidrag, företagshälsovård och sex veckors semester. Dessutom möjlighet att själv välja lediga dagar istället för klämdagar. Aditro Pay tillämpar både flexibilitet kopplat till arbetsplats, (målbilden är att göra majoriteten av tiden på kontoret men bor du t.ex. i en annan stad och vill pendla delar av veckan är det helt okej) och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter, både kopplat till vidareutbildning och arbetsuppgifterna som sådana, här är det enbart dina egna intressen och drivkrafter som sätter begränsningarna.

Arbetsuppgifter
Som fullstackutvecklare hos Aditro Pay utvecklar ni i princip allt som har med lönesystemet att göra. I dagsläget är majoriteten av arbetet förvaltning men man ska slopa det gamla systemet och bygga upp ett helt nytt sådant varpå din tjänst framgent uppskattas bestå av 60% nyutveckling. Du kommer att få ansvara för allt från kravställning och utveckling till testning och implementation samt uppföljning. Teknikerna som man använder sig av är:

* Azure
* Kubernetes
* Docker
* DevOps
* .Net Core C#
* Javascript
* Typescript
* Angular
* MSSQL

Vi söker dig som

* Universitetsutbildad (gärna inom IT men har du gått en annan utbildning på universitetet och sedan enbart arbetat med utveckling är det lika välkommet)
* Ett tydligt intresse för fullstackutveckling
* Mycket goda kunskaper i svenska, detta då databasen är helt på svenska
* 3-5 års erfarenhet av utveckling

Vi ser att du har erfarenhet av en eller några av teknikerna som teamet använder men det viktigaste är din personlighet och att du vill utvecklas inom alla delar.

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av-, eller ett tydligt intresse för infrastruktur. Då är det dessutom ett intresse som du absolut kommer att få utlopp för i rollen.

Som person är/har du:

* Serviceinriktad med en god förmåga att förstå kundernas behov
* God problemlösningsförmåga
* Ansvarstagande
* En lagspelare med god samarbetsförmåga

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Sundbyberg (möjlighet till att arbeta hemifrån deltid finns)
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Aditros önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av ansvarig rekryterare Sara Belicke.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15063261-SE