Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

Fullstackutvecklare till Addiva Software jobb i Västerås på Norén & Lindholm

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Fullstackutvecklare till Addiva Software på Norén & Lindholm

Fullstackutvecklare till Addiva Software

Norén & Lindholm Västerås, Västmanlands län Heltid

Vill du jobba i teknikens framkant med hög vikt på personlig utveckling och goda arbetsförhållanden?
Just nu söker vi en till stjärna till vårt team på Addiva Software. Huvudsakligen kommer du att arbeta med produktutveckling i flera intressanta projekt. Det innebär allt från banbrytande produkter, ny produktfunktionalitet, smarta IoT-lösningar samt andra intressanta utmaningar inom produktutveckling.

Om rollen
På Addiva Software kommer du bland annat jobba med integrationer mot industriella system, telematik, AI, molnlösningar, analysverktyg, dataanalys och bearbetning. Rollen kan komma att omfatta ansvar för hela mjukvaruutvecklingskedjan, för den planerade och levererade lösningen under hela livscykeln, det vill säga; du kan komma delta i allt från idé, lösningsarkitektur, krav, design, programmering, testning och förvaltning. Du kommer att arbeta i produktens alla mjukvarulager från backend via frontend och GUI.

Addiva ingår i Addiva-EEPAB gruppen och är en helhetsleverantör av IoT-lösningar. Det innebär att du som mjukvaruutvecklare kommer att arbeta i projekt där hårdvarukonstruktörer, fullstackutvecklare och UX-designers arbetar tillsammans för att skapa framtidens IoT-produkter.

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst två års erfarenhet av nedanstående:
C#
React
JavaScript / Typescript
SQL eller NoSQL (Mongo, Kafka, etc.)

Vi erbjuder dig
Vi är ett företag som jobbar i teknikens framkant. Vi har en platt organisation med högt i tak där vi högt värdesätter kreativitet, personlig utveckling samt gemenskap. Vi är måna om våra anställda och vi vet att en trivsam och familjär miljö är viktig för att utveckla dina idéer och din kreativitet. Vi växer och det hoppas vi att du vill göra med oss också. Vi värdesätter våra anställda och skräddarsyr en utvecklingskurva efter förväntningar och mål.

Vi har personliga förmåner så som; kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider m.m.

I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad, både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av tester genomför vi en objektiv rekryteringsprocess.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se snarast. Urval och intervjuer sker löpande så se till att söka tjänsten omgående. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Lisa Tojkander hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: norenlindholm2346