Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Fullstackutvecklare sökes till Bricco! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Fullstackutvecklare sökes till Bricco! på StudentConsulting

Fullstackutvecklare sökes till Bricco!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Brinner du för innovativ webbutveckling och vill vara en del av ett snabbfotat och dynamiskt team som levererar bra grejer i en snabb takt? Har du flerårig arbetslivserfarenhet inom området? Då kan det vara just dig vi söker!

Information om uppdraget:

Bricco är en etablerad digitalbyrå och har stora kunder i ett flertal branscher. Företaget jobbar med att designa, utveckla och förvalta olika tjänster och system till kunder. Här är beslutsprocesserna korta, och avståndet till kunden alltid nära. Huvudkontoret finns centralt i Stockholm och ses som en mötesplats för anställda, frilansare och kunder. Förutom kontor i Stockholm finns även kontor i Piteå. Bricco befinner sig i en expanderingsfas och söker nu Fullstackutvecklare till båda kontoren! Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse, vi ser gärna att du kan börja arbeta i närtid. Läs mer om företaget här: [ Link removed ] />
På arbetsplatsen råder högt i tak och en familjär och ödmjuk stämning. För att du ska trivas i bolaget är det viktigt att du brinner för din egen och andras utveckling. Som anställd erbjuds du en rad fina förmåner så som flexibla arbetstider, möjlighet till distansarbete och ett friskvårdsbidrag på 6000kr/år. Trots att kollegorna är utspridda i olika delar av Sverige råder en stark teamkänsla, du kommer regelbundet sammanstråla med dina kollegor på något av kontoren för arbete och olika aktiviteter. För dom anställda hålls även aktiva konferenser ett par gånger per år, medarbetarna har exempelvis hyrt hus i Portugal och spenderat tid tillsammans där, åkt skidor i Hemavan och tagit en långweekend på Tree Hotel i Harads.

Som Fullstackutvecklare på Bricco kommer du att arbeta med:

Systemarkitektur - du är med och tar fram systemkartor och hjälper våra kunder se helheten.

Programmering - du tar ansvar för egen kod och har förmågan anpassa dig till nya projekt och befintliga lösningar. Att proaktivt vidareutveckla våra kunders tjänster och utbud gör att vi får växa med kunden.

Optimering av befintliga kunders deployflöden, arbetsprocesser, övervakning och drift av mikrotjänster.

Detta söker vi:

●Du har erfarenhet av programmering med Javascript (React, Node, typescript).
●Du har tidigare arbetat med databaserna MongoDB och MySQL.
●Du har ett öga för prestanda och optimering eller erfarenhet av API:er och integration.
●Du har god förståelse för systemarkitektur och är duktig på att presentera och diskutera lösningsförslag.
●Vi ser gärna att du har erfarenhet av Python och ev arbetat med Django.
●Du talar och skriver svenska obehindrat.

Som person är du kommunikativ och trivs med sociala kontakter. Du är duktig på att samarbeta med andra och sporras av lagarbete med kollegor och kunder. Du är pedagogisk och tycker om att hjälpa andra att utvecklas, du trivs med att stötta juniora kollegor, delegerar arbete till dessa och följer upp. Det är meriterande om du har kunskap inom UX och design, samt om du har erfarenhet av konfiguration av servermiljöer liknande AWS, GCP eller Azure.

Denna rekryteringsprocess hanteras av StudentConsulting och Briccos önskan är därför att alla eventuella frågor går direkt till ansvarig rekryterare på StudentConsulting, Elin Radgren. Du når Elin via mail på [ Email address blocked ] . Vi jobbar löpande med urval, tveka därför inte, skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Fullstackutvecklare sökes till Bricco!
StudentConsulting Stockholm Heltid
Affärsmässig rekryterare sökes till StudentConsulting i Göteborg!
StudentConsulting Göteborg Heltidsanställd
Nyexad Systemutvecklare sökes till Konsultnet AB!
StudentConsulting Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58485