Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Fullstackutvecklare med kunskap om UX-design till PengVin jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Fullstackutvecklare med kunskap om UX-design till PengVin på Randstad AB

Fullstackutvecklare med kunskap om UX-design till PengVin

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

PengVin Affärssystem är inne i en expansiv fas och är i början av en förändringsresa. En ny teknisk plattform kommer lanseras under 2022. För att möta denna förändring samt ökade kundönskemål har en ny organisation skapats där flera nya roller skall tillsättas.

Som systemutvecklare kommer du spela en stor del i att leverera de bästa förutsättningarna för att vi släpper ifrån oss bra produkter. Tillsammans med resten av utvecklingsteamet kommer du vara med och påverka utvecklingen av våra tekniska lösningar samt bidra till att kvaliteten på våra lösningar fortsätter att säkerställas.

Inom utvecklingsteamet arbetar vi enligt DevOps-metodiken och alla i teamet tar ansvar för hela systemets livscykel. Alla arbetar mot gemensamma mål och sätter kunden i fokus. Nu behöver vi bli fler utvecklare – de flesta av oss arbetar fullstack vilket innebär arbete med allt från användargränssnitt till databaslogik. Just nu behöver vi dig som vill fokusera lite extra på just användargränssnitt/UX-delen. 


ansvarsområde.

om rollen

Vårt affärssystem är en klientbaserad lösning byggd i WPF med VB.NET, på Microsofts utvecklingsplattform och SQL Server. Våra lösningar och vårt system är i ständig utveckling och vårt utvecklingsarbete görs många gånger i samarbete med våra kunder. Utöver vårt affärssystem utvecklar vi också Appar och webbaserade kundportaler som är integrerade med vårt affärssystem.

Som en av flera utvecklare i teamet är du delaktig i all utveckling av vår produkt, i.e ta emot och registrera och kategorisera kunders förfrågningar och önskemål i Jira, utföra systemutveckling, analysera och felsöka både i PengVin (inkl integrationer och kringtjänster), kodgranskning, etc

Vi vill att just du fokuserar extra mycket på UX-relaterade uppgifter såsom att säkerställa att tydliga riktlinjer finns avseende UX och GUI och du kommer kontinuerligt arbeta med att förbättra och förenkla användargränssnitten.


kvalifikationer.


  • Vi vill att du har en IT-teknisk utbildning på högskolenivå motsvarande Systemvetare, Systemutvecklare eller liknande 
  • Du har minst 3 års erfarenhet från en tidigare roll som systemutvecklare
  •  Du har goda kunskaper av applikationsutveckling inom MS-stacken: Windows Server, SQL Server, IIS, .Net WPF, WCF
  • Du har stort intresse av UX design och hur system interagerar människor/användare
  • Du har god kunskap om olika klienter; Windowsbaserade, webbaserade & mobila enheter
  • Du är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift
Vi tror att du som söker tjänsten trivs i en roll där du får ta ansvar för din egen utveckling och kan driva ditt eget arbete framåt. Med en positiv attityd antar du och löser de problem samt utmaningar du stöter på. Vi ser gärna att du estetiskt lagd och att du har lätt för att förstå vad kunden vill ha. 


ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar PengVin med Randstad Technologies. För information kontakta Pia Tegnér, rekryteringskonsult på [ Email address blocked ] eller 0733-573607. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201369030