Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Fullstackutvecklare med fokus på C++ till NetClean! job in Göteborg at Needo Recruitment

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Fullstackutvecklare med fokus på C++ till NetClean! på Needo Recruitment

Fullstackutvecklare med fokus på C++ till NetClean!

Needo Recruitment Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Är du utvecklare och söker en ny utmaning där du får möjlighet att vara en del av ett växande bolag som tar fram världsledande teknik för att skydda barn? Vill du fortsätta arbeta med en teknikstack bestående av bland annat C++ och .NET? Då kan du vara den vi söker!

Om Netclean
På NetClean erbjuds du en omväxlande och utvecklande roll på ett välkomnande och framåtriktat bolag. NetClean är Göteborgsbaserade men har ett starkt internationellt fokus och arbetar med att utveckla världsledande teknik för att stoppa sexuellt övergreppsmaterial på barn. Deras lösningar används för att skydda IT miljöer i över 110 länder och de arbetar med globala bolag, polismyndigheter och framstående intresseorganisationer med frågor som gör verklig skillnad i världen.

Det här får du göra
Som Fullstackutvecklare på NetClean kommer du att arbeta med framtagning och förvaltning av en distribuerande produkt med syfte att ge barn en ljusare framtid. Produkten är levande, därmed kommer du att vara involverad och få möjlighet att bidra till processens alla delar. Tillsammans med ditt team kommer du fortlöpande arbeta med att ta fram nya features samtidigt som ni underhåller den befintliga mjukvaran. Du kommer att ha möjlighet att påverka arkitektur så väl som designbeslut och arbeta i en modern teknikstack med fokus på C++ och .NET.

Så här jobbar NetClean
Du kommer att ingå i ett kompetent utvecklingsteam med jämn könsfördelning. Förutom andra utvecklare, kommer du även att arbeta nära Produktägare, UX-designers och QA. Ni arbetar tvärfunktionellt och har ett agilt arbetssätt. Hos NetClean tillhör du en arbetskultur där dina tankar och idéer värderas samtidigt som du får möjlighet att göra skillnad för samhället och arbeta med en produkt som ständigt utvecklar sig.

Om dig/din profil
Vi söker dig som har ett par års dokumenterad arbetslivserfarenhet som Systemutvecklare, gärna fullstack. Vi ser gärna att du är trygg med att programmera back-end samtidigt som du har ett genuint intresse för fullstackutveckling. För att lyckas i rollen behöver du erfarenhet av att arbeta med C++, har du även erfarenhet av .NET, .Net Core och React är detta meriterande. Att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

För att trivas i teamet behöver du vara en nyfiken person som vill vara involverad och driva projekt framåt. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och ser värdet i arbetets alla delar, du ställer upp för dina kollegor och diskuterar gärna fram alternativa lösningar. Vidare är du en självgående person som värdesätter frihet under ansvar. Du uppskattar tydlig kommunikation, kan ta beslut och handla därefter. Viktigt för tjänsten är:

  • Erfarenhet av C++ och .NET
  • Erfarenhet av back-end och front-end
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska

Vi tror att du kommer att trivas extra bra om du:

  • Är driven, självgående och tycker om att utvecklas.
  • Gärna tar initiativ till förbättringar och är prestigelös.
  • Har en stor portion humor att förgylla vardagen med.

Du kommer få stora möjligheter att utvecklas inom ditt yrke och mängder av värdefull erfarenhet. På NetClean finns både de fördelar som ett mindre bolag för med sig i form av flexibilitet, kreativitet och möjlighet att påverka, samtidigt som de arbetar med globala bolag i stora internationella sammanhang.

På NetClean hittar du en arbetsplats med duktiga kollegor, mycket energi och en vardag som präglas av samarbete, humor och stort engagemang. NetClean vill vara bäst på det vi gör, de vill skapa positiv förändring i världen och har roligt på vägen. Om detta är något som tilltalar dig så tror vi att du med största sannolikhet kommer att trivas hos NetClean!

Övrigt
Start: Efter överenskommelse.
Omfattning: 100%, heltid.
Plats: Göteborg, Första Långgatan 30
Lön: Enligt överenskommelse.

 

Rekommenderade jobb

Fullstackutvecklare med fokus på C++ till NetClean!
Needo Recruitment Göteborg Heltid
HR-konsulter för kommande uppdrag i Göteborg!
Poolia Västra Götalands län - Göteborg Heltidsanställd
Ej angett
Arbetsledande koordinator till transport- och logistikföretag.
Poolia Västra Götalands län - Göteborg Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: needo65954