Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Fullstackutvecklare jobb i Göteborg på

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Fullstackutvecklare på

Fullstackutvecklare

Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Software Skills är ett rekryteringsföretag specialiserat inom software och IT. Vi matchar utvecklare, testare och andra IT-experter med nyskapande företag i Göteborg. Med vår IT-bakgrund och gedigna nätverk av små och stora företag, produkt- och konsultbolag, har vi de bästa förutsättningarna att hitta det perfekta jobbet för dig!Vill du delta i den kreativa processen för nyutveckling? Lockas du av att arbeta inhouse? Vi hjälper just nu Pector att hitta en fullstackutvecklare till deras team i Göteborg. Hos dem erbjuds du ett helhetsansvar där du får följa resultatet av ditt arbete från början till slut.

Pector erbjuder helhetslösningar inom affärssystem, systemutveckling, integration och cloud. Deras arbete minskar företagskostnader och ger ett bra stöd för rätt affärsbeslut. Kärnan i deras erbjudande består av Vismas breda produktsortiment tillsammans med ett antal egenutvecklade tilläggsprodukter (Pector är en välrenommerad Vismapartner sedan 2002). Samtliga konsulter är certifierade inom sitt område och genomgår kontinuerligt utbildningar hos Visma för att bibehålla en hög kompetensnivå.

Deras utvecklingsteam driver utveckling med betoning på stor personlig frihet och ansvar. De ser gärna att du i rollen är initiativtagande, proaktiv och alltid tänker lite extra på kundnyttan i ditt jobb.

Om rollen

I rollen som utvecklare arbetar du främst i backend, men det är ett stort plus om du har intresse för och kan stötta i frontend också. Du arbetar inhouse med utveckling av deras egna produkter och tar stort ägandeskap för utvecklingsprocessen. 

Du utvecklar med hjälp av C#, .Net och arbetar med data i Microsoft SQL. Arbetet varierar i komplexitet och du utvecklar för både Cloud (Azure), desktop och web. Utöver detta arbetar du med deras samtliga partners för att utveckla integrationskopplingar till tredjepartssystem. Genom att driva egna utvecklingsprojekt för integrationer mellan Visma Business och andra verksamhetssystem får du utlopp för din kreativa förmåga. Du arbetar i nära samarbete med affärssystemkonsulterna, som driver kunddialogen där du ansvarar för att möta kundernas behov genom att ta fram ett utvecklingsförslag samt en tidsplan.

Pector är stolta över sitt dagliga arbete, men värdesätter också att ha kul på jobbet. Stundtals är det högt tempo på kontoret och det är viktigt att du känner dig bekväm i en organisation under stark tillväxt och ständig utveckling.

Om dig

Du som söker behöver ta ansvar för dina uppgifter och se till att de håller en hög kvalitet. Kunskap och erfarenhet inom dessa områden efterfrågas:

  • C#
  • .Net framework
  • Microsoft SQL
  • Rest och SOAP
  • Entity Framework
  • TFS/Azure Devops
  • Git

Meriterande:

  • Javascript (Angular)
  • ASP CORE
  • AI/ML

Utöver detta kommer du ofta på nya idéer och infallsvinklar i arbetsrelaterade frågor och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken. Ditt tillvägagångssätt är lösningsorienterat, vilket märks genom att du på ett proaktivt sätt identifierar lösningar och arbetar för att säkerställa hög kvalitet i ditt arbete. Vidare ser vi att du som söker har förmåga och intresse för att samarbeta med andra samt har lätt för att se syftet med helheten.

Pector erbjuder

Som utvecklare hos Pector erbjuds du goda möjligheter till utveckling, personalförmåner och friskvårdsbidrag. Det är en modern, nytänkande och stabil arbetsplats där arbetsmiljö och livskvalitet sätts i fokus. Personlig utveckling är viktigt och du erbjuds en individuell utvecklingsbudget som sätts i samråd med dina chefer.

Pector satsar på sina medarbetare och värdesätter teamet högst av allt. Arbetsplatsen är mer än bara jobb och de strävar hela tiden för att folk ska trivas så bra som möjligt. AW-aktiviteter och trevliga konferenser stärker teamkänslan och den positiva och framåtblickande andan.

Ansökan

Några frågor om tjänsten? Kontakta då ansvarig rekryterare Rickard Kannerholt på [ Email address blocked ] . Klicka på knappen Apply för att skicka in din ansökan. Intervjuer hålls löpande, vilket betyder att rollen kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum.

GDPR: När du ansöker tillåter du oss att spara din information i strikt rekryteringssyfte. Läs vår Privacy Policy [ Link removed ] för mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60b8e52cf41f697844588c81