Jobbet Fullstacker till Third Base i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fullstacker till Third Base i Malmö! publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Är du en fullstacker med gedigen erfarenhet i .Net eller JavaScript (plus Node.Js)? Vill du arbeta med ett produktutbud som inte riktigt liknar någon annans? Third Base i Malmö specialiserar sig på smarta lösningar för några av Sveriges största bolag men är samtidigt det lokala företaget runt hörnet med en härlig stämning där kollegor stöttar och hjälper varandra och delar passionen i att alltid leverera kvalité över allt annat.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att arbeta med vidareutveckling och underhåll för diverse kunders produkter. På Third Base så arbetar du i det språk du är mest bekväm i, är du en erfaren .Netare så blir det ditt huvudsakliga arbetssätt och får kunder tilldelat dig som matchar din kompetens. Third Base's kundbas inkluderar allt från världens största inredningsföretag till en väletablerad musikstreamingtjänst.

Vem är du?
Vi tror att du som söker har en utbildning från LTH som civilingenjör i datateknik eller motsvarande linje där du gjort tillval som diverse programmeringskurser (så som en utbildning i elektroteknik men med en mer nischad inriktning mot programmering). Om du saknar denna typ av utbildning så kan kodtest och tester i logisk problemlösningsförmåga tillkomma som komplement, så även om du saknar en utbildning som civilingenjör så kan det alltså fortfarande vara relevant. På det hela taget söker vi en person som besitter den logiska förmågan som ligger till grund för ditt gedigna intresse för algoritmen snarare än att du kan samtliga frameworks.

Om verksamheten
På Third Base så trivs medarbetarna och har en gemensam happiness level på 98% (enligt B3s 'great place to work' där Third Base var den näst bästa arbetsplatsen i Sverige att arbeta på). Third Base anordnar allt från AW till lunchgrillning på kontorets balkong, spelkvällar och julpyssel med familj och barn.

Referens

57445

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till