Jobbet Fullstack Utvecklare till Dustin har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fullstack Utvecklare till Dustin publicerad av Needo Recruitment

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Om Dustin

Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner med verksamhet i Norden och Nederländerna.

Bolaget erbjuder IT-produkter med tillhörande tjänster och lösningar till företag, offentlig sektor och privatpersoner med huvudfokus på små och medelstora företag. Dustin fungerar som en brygga mellan tillverkarnas stora utbud och kundernas behov. Bolaget erbjuder cirka 255 000 produkter med tillhörande tjänster där Dustins medarbetare hjälper kunderna att hitta rätt lösning. Idag har våra sajter över 2 miljoner unika besökare per månad.

Dustin har mer än 1 500 medarbetare. Omsättningen verksamhetsåret 2017/18 uppgick till 10,3 miljarder SEK. Drygt 90 procent av Dustins intäkter kommer från företagsmarknaden. Dustin Group är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2015 och har huvudkontor i Nacka, Stockholm.

Din roll som Fullstack Utvecklare

I rollen som Fullstack Utvecklare kommer du tillhöra ett av Dustins tre tvärfunktionella team. Teammedlemmarna är fullstack-utvecklare vilket ger stor möjlighet till personlig utveckling. Tillsammans med de övriga i teamet kommer ni ansvara för utveckling, testning och deployment samt driva de arkitekturella och tekniska besluten kring hur lösningar designas. Ni kommer också utveckla Dustins nya och egenutvecklade plattform som driver samtliga sajter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Nederländerna. I det dagliga arbetet jobbar du exempelvis med .Net, Docker, Continuous Delivery, TDD och distribuerade system.

Dina kvalifikationer:

  • Som utvecklare har du 3-5 års dokumenterad erfarenhet av systemutveckling
  • Goda kunskaper inom C# (både Framework och Core), ASP.NET MVC och SQL
  • Kunskap inom JavaScript-ramverk (React eller Aurelia)
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper inom CSS

Meriterande:

  • Docker, DevOps, Azure och Kubernetes
  • Utbildning inom IT

Dustin värdesätter kvalitativ utveckling och initiativtagande till kontinuerlig förbättring av plattformen. För att lyckas i rollen som Fullstack Utvecklare bör du du ha en helhetsförståelse för tekniska lösningar samt att du är en nyfiken och driven person.

Du kommer att komma in i en spännande förändring då Dustin bygger en ny arkitektur bestående av Microservices och Microsajter samtidigt som de ska skala upp deras tvärfunktionella team för att öka farten, autonomiteten, kvalitén samt flexibiliteten.

Vad Dustin erbjuder dig

Vill du som Fullstack Utvecklare jobba i ett team som hjälper och utmanar dig att fortsätta utvecklas? Gillar du att vara i hela tekniska stacken och påverka hur den vidareutvecklas? Teamet hos Dustin drivs av att samarbeta och utveckla moderna tekniska lösningar. Hos Dustin får du jobba med en av Nordens största E-handelsplattformar.

Övrigt

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse

Plats: Nacka Strand

Låter rollen som Fullstack Utvecklare till Dustin intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Referens

needo65729

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till