Jobbet Fullstack utvecklare sökes till expansivt företag i Örebro har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fullstack utvecklare sökes till expansivt företag i Örebro publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning


Drivs du av att hela tiden lära dig nya saker, samt har ett intresse för serverless lösningar? Gillar du att jobba i både backend och frontend? Ta chansen och sök idag!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ha rollen som full stack developer hos vår kund och kommer arbeta med systemutveckling i Amazons plattform AWS som är en molnbaserad utvecklingsplattform. Dina arbetsuppgifter innefattar programmering i såväl front-end som back-end. Man arbetar i väldigt många olika programmeringsspråk och eftersom tekniken man arbetare med är i framkant är det mycket nya saker man får lära sig hela tiden. Du kommer bli en del av ett sammansvetsat utvecklingsteam, med en tech lead som din närmaste arbetsledare. Teamet arbetar agilt och startar dagen med ett morgonmöte där arbetsuppgifter fördelas ut. Under din introduktion kommer teamets tech lead bli din närmaste mentor även om alla i teamet hjälper till med din introduktion. Du kommer jobba tillsammans med ditt team i kundprojekt och vår kund tror starkt på att ”learning by doing” är det bästa sättet att utvecklas i din arbetsroll. Alla i teamet är måna om att hjälpa till och stötta varandra, samt dela med sig av sin kunskap. Du kommer till exempel att arbeta med: Digitala tjänster i form av webbapplikationer. Kontinuerlig optimering av AWS infrastruktur. Integrationer.

Om företaget
Vår kund är ett ungt företag som arbetar med serverless lösningar på Amazons plattform AWS. Man hjälper företag att modernisera sin IT infrastruktur och är proffs på serverless arkitektur och applikationer. Dem har sitt huvudkontor i Örebro med men finns även i Filippinerna och runt om i Sverige. Inom företaget finns det djup teknisk kompetens och en vilja att dela med sig av den till sina kollegor. Dem jobbar med ny häftig teknik och drivs av att hela tiden utvecklas och lära sig nya saker. Du som medarbetare kommer alltid ligga i fokus, viljan att utveckla personal och att få dom att trivas på sin arbetsplats har varit en nyckel i deras framgång. Det tillsammans med deras strävan efter att skapa nära relationer och hitta partners snarare än kunder.

Din profil
Personlighet: Vi söker en person som har ett stort driv och brinner för att hela tiden lära sig nya saker. Ditt intresse för teknik och programmering är starkt, vi bryr oss inte om du läst dataingenjör eller är självlärd, vi värdesätter det du kan och din vilja att hela tiden utvecklas. För att passa in i teamet bör du ha en ödmjuk inställning och tycker om att peppa dina kollegor. Du har en bra balans mellan tekniska och kommunikativa färdigheter och brinner för att hjälpa företagets kunder på bästa möjliga sätt. Det är viktigt att du vågar testa saker även om det ibland kan bli fel. Skallkrav: Du är snäll, ödmjuk och empatisk. Dataingenjör eller kunna uppvisa motsvarande kunskap. Engelska. Meriterande: Typescript, JAVAscript, NodeJS, AngularJS, AWS. Svenska. Andra programeringsspråk.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Omfattning: Heltid Tjänstgöringsort: Örebro Lön: Enligt överenskommelse Tillträde: Enligt Överenskommelse Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag!

Referens

20259

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till