Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Fullstack utvecklare med QA-fokus till Axis i Linköping! jobb i Linköping på Tech Talents

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Fullstack utvecklare med QA-fokus till Axis i Linköping! på Tech Talents

Fullstack utvecklare med QA-fokus till Axis i Linköping!

Tech Talents Linköping, Östergötlands län Heltid
Om uppdraget

Du kommer vara en del av det dagliga lagarbetet med programmering i mob eller par. I rollen ingår det att ta den ledande rollen i ditt teams arbete med kvalitetssäkring, men också att driva skapandet av teststrategier och planer för relevanta testaktiviteter. Tillsammans med andra kollegor kommer du också driva en kontinuerlig förbättring av Axis DevOps-kedja.

Du förväntas ha en god programmeringsförmåga eftersom du kommer att arbeta som en helt integrerad del av utvecklingsteamet och att din framgång kommer därifrån.

Arbetsuppgifter

Som QA-ingenjör har du det ledande ansvaret för att driva teamets QA-aktiviteter. Du besitter kompetensen att skapa en teststrategi och tycker om att planera relevant QA-arbete i ditt team. Du inspirerar och vägleder dina kollegor i frågor och uppgifter relaterade till QA. I rollen ses du inte som lagets testare, utan är den drivande personen bakom att se till att teamet som helhet planerar och genomför en solid QA-strategi.

Axis i Linköping arbetar i små team där alla teammedlemmar delar och samarbetar i alla uppgifter i ett mjukvaruteam. Detta underlättas genom att använda metoder som mob och parprogrammering som uppmuntrar dig att aldrig vara ensam när du kodar eller genomför andra uppgifter. Hög kvalitet hålls genom att kvalitet byggs in så tidigt som möjligt i utvecklingsprocessen. Det är viktigt att eventuella fel hittas snabbt och så mycket som möjligt genom automatiserade tester.  

Om företaget

Axis möjliggör en smartare och säkrare värld genom att skapa nätverkslösningar för att förbättra säkerheten och hitta nya sätt att göra affärer. Världen förändras snabbt och Axis ser till att de håller sig före dessa förändringar. Medan säkerhet fortfarande är Axis huvudfokus expanderar de gradvis till relaterade marknader med hjälp av nya nätverksbaserade produkter och lösningar.

Axis erfarenhet av att arbeta med nätverksvideo- och ljudlösningar, analys och åtkomstkontroll bidrar till att skydda människor och egendom, processoptimering och ökar affärseffektivitet och informationsåtkomst.

Axis i Linköping arbetar enligt metoder och principer som har fastställts i programvaruutveckling de senaste åren, såsom Lean, DevOps och agile varianter. Detta innebär ständigt lärande och sökande efter sätt att förbättra deras arbete. Du kommer att ingå i ett team med nyfikna och skickliga kollegor i en vänlig miljö. Kontoret ligger i Vallastaden i Linköping och i slutet av 2021 flyttar dem till deras nybyggda kontor i Ebbepark, där de har utrymme och förutsättningar att fortsätta växa.

Axis är ett företag som inser fördelarna med en mångsidig arbetskraft. De är medvetna om att mångfald i grupper skapar en bättre arbetsmiljö och främjar kreativitet, något som är grundläggande för deras framgång.

Vi söker dig som

•        Har Civilingenjörsexamen eller Magisterexamen inom Datavetenskap, Fysik, Matematikteknik eller motsvarande

•        Har tidigare erfarenhet som QA-ingenjör

•        Arbetskunskap om testautomation

•        Programmeringsfärdigheter men meriterande är om du redan är bekant med TypeScript, React och Node.js.

Utöver detta ser vi att du har ett intresse som täcker hela produktcykeln. Allt från produktdefinition, implementering av funktioner till färdig produkt. Vi ser också att du är en dedikerad lagspelare.

Övrig information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att ansök redan idag.

Axis har i denna rekrytering valt att samarbeta med Tech Talents. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av ansvariga konsultchefer och rekryterare Victoria Beckne [ Link removed ] och Therese Sjöblom [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: techtalents210