Jobbet Fullstack Solution Developer till Team Advisory SEB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fullstack Solution Developer till Team Advisory SEB publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och bygga framtidens IT-lösningar och bidra till SEB's digitala transformation för att skapa framtidens rådgivningslösningar? SEB vill bli mer datadrivna och söker därför en Fullstack Solution Developer som vill joina deras Advisory team och avdelningen för rådgivning och CRM. Har du lätt för att förstå helheten i en komplex infrastruktur? Då är du troligtvis helt rätt person för rollen.


Om tjänsten
SEB är en ledande nordisk finansiell koncern som tror starkt på att entreprenörskap och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld. Med ett långsiktigt perspektiv stöttar dem sina kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder SEB ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är de inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. SEB finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Team Advisory fokuserar på deras rådgivningsmöjligheter genom att förbättra kund- och medarbetarresan i olika kanaler för flera produkter inom privat- och företagsmarknaden. Det här teamet har alltid presterat på en hög nivå, inte bara på avdelningen utan även ur ett högre perspektiv inom SEB. Teamet ser alltid till att hålla sig uppdaterade om den senaste tekniken, dels för att kunna leverera lösningar i världsklass till deras kunder men också för att hela tiden utvecklas och bli bättre i sitt dagliga arbete. Här blir du en del av ett tight team med en positiv och öppen kultur där alla har väldigt roligt tillsammans.

Som anställd på SEB erbjuds du bland annat

• Vara med på en digital förändringsresa där du får stora möjligheter att påverka och bidra med dina egna idéer - och få gehör
• Tillhöra ett agilt team som hela tiden fokuserar på kompetensutveckling och att alltid ligga steget före när det kommer till nya, moderna tekniker
• Mycket eget ansvar, varierande arbetsuppgifter och flexibilitet
• Arbeta på ett prisbelönt och nybyggt kontor i absolut toppklass med tillgång till bland annat egna restauranger och ett gym där du kan spela innebandy eller delta på ett spinningpass
• En trygg anställning med massor av bra förmåner
• Och såklart mycket mer

Arbetsuppgifter
Som Fullstack Solution Developer kommer du att arbeta tillsammans med teamet och produktägaren för att säkerställa att IT-lösningarna som ni utvecklar supportar rådgivningsprocessen och ger kunderna värde samtidigt som de är framtidssäkra och i linje med den tekniska visionen.

Team Advisory är ett cross-funktionellt team med kollegor både i Kuala Lumpur och Stockholm för att möjliggöra ett bra samarbete och effektivitet i arbetet.

Tech-stack:
• Frontend: Angular 7+ , Node.js, HTML5, CSS, SCSS
• Backend: .Net Core, .Net Framework
• Databas: SQL, TSQL
• Versioning: Git-TFS
• Monitoring: Elastic
• DevOps: Azure DevOps, Docker, Openshift

För att lyckas i den här rollen behöver du vara mycket bra på att samarbeta och kommunicera. Du måste kunna se saker utifrån en helhet och ta olika perspektiv i beaktande. Du är strukturerad och gillar att hitta smarta och effektiva lösningar i en komplex miljö. Du strävar alltid efter konstant förbättring och är inte rädd för att utmana existerande lösningar och se förändringar som en möjlighet att förbättra.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har erfarenhet från .Net-miljöer samt modern webbutveckling som JavaScript, Angular, APIs och Microservices
• Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet från Machine Learning.

Som person är du en lagspelare som hela tiden är nyfiken och intresserad av att ständigt utveckla dina egna färdigheter.

Övrig information

• Start: Så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
• Omfattning: Heltid, tillsvidare
• Placering: SEB huvudkontor i Arenastaden, Solna
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SEB önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Läs mer om hur det är att arbeta på SEB här

Referens

15044525-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till