Jobbet Fullstack Java till innovativt fordonsbolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fullstack Java till innovativt fordonsbolag publicerad av Thalamus

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Din nya tjänst
Var med och utveckla bilbranschen i ett bolag som blev utsett till årets digitala bilhandlare. En möjlighet med stora friheter där det satsas mycket inom IT. Viktigt att du är kreativ, driven och tar eget ansvar. Tillbaka kommer du få möjligheten att utvecklas, ta ansvar och vara en innovatör.

Du kommer jobba i ett team som idag består av ca 7 personer, både i Indien, Montenegro och Sverige. Din roll blir att sätta dig in i bolaget, teamet och huvudsakligen programmera inom Java. Med tiden kommer du ha möjligheten att ta en ledande position.

Varför ska jag jobba här?
•Det finns stora möjligheter att växa både tekniskt, lönemässigt och som person.
•Du kommer ha stora friheter, jobba i nyskriven kod (1 år gammal).
•Få implementera nya tekniker i en annorlunda miljö
•Få möjlighet att förändra branschen.

Din dag kommer att bestå av att utveckla och binda ihop företagets IT-miljö. Där du får komma med idéer, utveckla och jobba i ett team. Med tiden kommer ditt ansvar att öka och tanken är att du ska leda teamet och driva IT-miljön framåt. Arbetstiderna är 9-18 och starten kommer att bli enligt överenskommelse.
Tanken är att du först blir anställd på Thalamus med kollektivavtal (IT & Telecom) för att sedan bli uthyrd till kund. Efter 6 månader är tanken att du ska gå över till kunden.


Din bakgrund
Vi ser gärna att du har 1-5 års erfarenhet inom Java (Backend) och meriterande med Angular (Frontend). Du gillar att ta eget initiativ och ha frihet under ansvar. Du är en teamplayer som kan tänka dig att ta en ledande position i framtiden.

Kunden ser helst en Fullstack utvecklare inom Java men lägger tyngden på Backend. Frontend jobbar du med Angular, CSS, HTML. Då du kommer jobba med ett internationellt team är både Engelska och Svenska viktigt.

Vi lägger stor vikt i att du kan driva ditt eget arbete framåt och ta eget ansvar.

Din profil
Utbildning är meriterande men störst vikt lägger vi på dina tekniska kunskaper och personliga egenskaper. Här är några tekniker du kommer jobba med:
•Java
•Angular
•HTML/CSS


Din ansökan
Alla ansökningar hanteras via vår hemsida på thalamus.se vid frågor är du välkommen att kontakt felix.hernvall@thalamus.se

Din nya arbetsgivare
Företaget är ett innovativt bolag som 2018 blev utsett till årets digitala bilhandlare. De är ca 23 som jobbar på kontoret i Upplands Väsby, där de nu vill flytta sin utveckling inhouse.
Företagets grundstomme är att sälja nya Hondabilar samt begagnade premiumbilar och strävar efter att ligga i framkant när det kommer till bilhandel, service och reparation. De vill vara en utmanare när det kommer till IT och att vara innovativa i sina lösningar.


Referens

911

Video


Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till