Jobbet Fullstack .NET-utvecklare till SEB i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fullstack .NET-utvecklare till SEB i Stockholm publicerad av Ada Digital

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Söker du ett jobb där du kan göra skillnad och fokusera på innovation och ny teknik? Sök då Fullstack .NET-utvecklare till SEB!

Här finns möjlighet för dig att ta del av det bästa av två världar: Här kommer du in i en start up-miljö med stort fokus på nytänkande och ständigt testa nya tekniker och metoder. Samtidigt som du kommer erbjudas tryggheten hos SEB, med generösa förmåner och mycket stora utvecklingsmöjligheter.

OM JOBBET

Här kommer du att vara en del av ett inspirerande och kunnigt team bestående av bl.a. utvecklare, produktägare och UX-designers som alla motiveras av innovation och förändringar. Här kommer du jobba i en modern utvecklingsmiljö med tekniker som .NET Core, Angular och CSS.

Du kommer verka inom området Savings and Investments, där du tillsammans med ditt team kommer bygga en helt ny digital upplevelse för våra kunder inom Kapitalförvaltning.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att jobba över hela stacken, där din främsta styrka ligger inom .NET, men där du också har goda kunskaper inom Javascript, CSS, Angular eller motsvarande.

Här kommer du att få stora möjligheter att påverka och komma med dina egna idéer. Därav ser vi gärna att du är självständig och kan ta egna initiativ och ett stort ansvar, samtidigt som du brinner för innovativa lösningar på komplexa problem. Helt enkelt, om du har en passion för att lära dig ny teknik, plattformar och verktyg så kommer du att trivas här!

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Referens

A2B0CC43C8744DB0ABA3BEE11A71D4CE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till