Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Fullstack-utvecklare till Toyota i Mjölby job in Mjölby at Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Fullstack-utvecklare till Toyota i Mjölby på Ada Digital

Fullstack-utvecklare till Toyota i Mjölby

Ada Digital Mjölby, Östergötlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Vill du arbeta på ett företag som andas hållbarhet och IoT? Toyota Material Handling söker en Fullstack-utvecklare till Mjölby!

Hos oss på Toyota Material Handling ges du möjligheten att arbeta med teknik i framkant. Vi har flera spännande projekt på gång där du bland annat erbjuds att få vara med på en digitaliseringsresa för våra uppkopplade fordon. Du kommer tillsammans med ditt närmsta team ansvara för utvecklingen av Toyotas Fleet Management System där ni realiserar industriell IoT (Internet of Things) för uppkopplade fordon.

VI ERBJUDER DIG

  • Ett internationellt företag med korta beslutsvägar och en vänskaplig kultur där du kan utvecklas i din roll, påverka arbetet samt ta stort ansvar
  • Tillfället att arbeta nära slutprodukten med ny teknik med ett stort fokus på nyutveckling
  • End-to-end ansvar för utveckling inom IoT med nya, innovativa komponenter som vunnit flertalet priser
  • En koldioxidneutral anläggning som värderar hållbarhet högt, både för omvärlden och medarbetaren

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som fullstack-utvecklare hos oss på Toyota Material Handling kommer du tillsammans med ditt team och andra team inom R&D-funktionen ansvara för utvecklingen av nästa generations Fleet Management-system för truckar. Systemet är en microservice-applikation i Microsoft Azure som utvecklas i C# och med datalagring i MongoDB. Slutprodukten har ett webbaserat gränssnitt utvecklat i ReactJS, och det finns även mobilappar. Just nu ligger ett flertal spännande projekt i närtid och i din roll kommer du bland annat:

  • Vara en del av ett team som ansvarar för ett antal microservices i vår Microsoft Azure-applikation, hela vägen från frontend till backend och datalagring.
  • Utveckla en modern Microsoft Azure-applikation med tekniker som IoT Hub, Device Provisioning Service och Service Bus
  • Innovera och testa nya lösningar tillsammans med teamet och övriga R&D-funktioner

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att ingå i Toyota Material Handlings R&D-avdelning som består av ca 220 personer där omkring 50 arbetar inom mjukvaruutveckling. I ditt närmsta team arbetar idag sex mjukvaruutvecklare. Arbetet sker agilt i 3-veckors sprintar. Teamets arbete styrs och prioriteras av en produktägare. Teamet samarbetar med ett testteam och tre andra utvecklingsteam. I normala fall kommer du att arbeta på Toyota Material Handlings produktionsanläggning i Mjölby. På anläggningen arbetar idag omkring 2500 personer.

MER OM DIG

Vi söker dig som har jobbat ett antal år med mjukvaruutveckling. Samarbete med andra kommer naturligt för dig och du delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet. Du trivs i en roll där du får ta ansvar för dina arbetsuppgifter och strävar ständigt efter att leverera en god slutprodukt. Vidare har du ett brett tekniskt intresse som bidrar till din goda problemlösningsförmåga. Slutligen är du noggrann och bidrar gärna med egna förslag på lösningar.


Teknikmässigt ser vi att du har tidigare erfarenhet av C# i backend och molnbaserade system, som t.e.x Microsoft Azure eller AWS. Därtill har du även kunskap kring frontend-utveckling, gärna med komponentbaserade bibliotek såsom ReactJS. Du har därtill arbetat med databaser, meriterande är erfarenhet av dokumentbaserade databaser såsom MongoDB. Har du dessutom kunskap om eller erfarenhet av IoT och/eller mikroservicearkitektur är det ett plus.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
 

Rekommenderade jobb

Fullstack-utvecklare till Toyota i Mjölby
Ada Digital Mjölby Heltid
Extrajobba som kundmottagare i butiker i Linköping!
StudentConsulting Östergötlands län - Linköping Deltidsanställd
Ej angett
Ekonomiadministratör till kund i Norrköping
Uniflex Östergötlands län - Norrköping Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: F7F5489685E44BF5BB82D9384FA0434B