Jobbet Fullstack-utvecklare till SEB i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fullstack-utvecklare till SEB i Stockholm publicerad av Ada Digital

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba nära affären med fokus på enkelhet i en komplex miljö? Välkommen som .Net utvecklare till SEB Pension och Försäkring

Tycker du att pension och försäkringsråd kan vara komplicerade att förstå? Det vill vi på SEB Pension och Försäkring ändra på! Som .Net-utvecklare hos oss kommer du vara med på resan då vi skapar nästa generations pensions- och försäkringsrådgivningstjänster.

OM JOBBET

Som utvecklare inom .Net och C# kommer du få jobba med modern produktutveckling som gör skillnad! Hos oss blir du en del av ett tvärfunktionellt multikulturellt team med kompetenser inom utveckling, UX, test och affärsförståelse.
Hos oss på SEB Pension och Försäkring kommer du bland annat:

  • Möjliggöra enklare rådgivning kring pension och försäkringstjänster
  • Utveckla nya self service-lösningar inom rådgivning
  • Jobba nära verksamheten och affären med utveckling och förvaltning av befintliga produkter
  • Bidra till vårt agila arbetsätt i leverans med dagliga stand ups och mob-programmering

Just nu utvecklar vi såväl plattformar som arbetssätt och du får möjlighet att bidra till vår automationsresa, såväl som vår strävan efter continious delivery och att nå vår målarkitektur med microservices.
Vårt team är geografiskt fördelat mellan Stockholm och Kuala Lumpur, Malaysia. Resor kan förekomma. Vi sitter i prisbelönta lokaler i Solna.

VEM ÄR DU?

Du kommer tillhöra ett team som ansvar för både utveckling och förvaltning av våra applikationer. Vi ser att du har erfarenhet av att jobba som utvecklare inom C# .Net Core. Vi jobbar med Angular i frontend så det är positivt om du har erfarenhet av fullstack-utveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet av e-Commerce, CRM-verktyg eller webbutveckling.
Det är också en fördel om du har erfarenhet av TDD, en deploy- och release-process med TFS, Docker/OpenShift, Jira och Git.
I vårt team värderar vi dina kommunikativa egenskaper, förmågan att dela med dig och viljan att lära nytt. Då vi jobbar internationellt är det viktigt att du trivs i en mångkulturell miljö och kommunicerar på engelska i tal och skrift. Vi tror att du delar vår syn att kontinuerligt förbättra vårt samarbete inom teamet såväl som med intressenter från verksamhets- och affärssidan.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Referens

D74DAD523D0E4A44A8A8EF0EAFFD93F1

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till