Jobbet Fullstack-utvecklare till Nomor i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fullstack-utvecklare till Nomor i Stockholm publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Utmaningar, korta beslutsvägar och flexibilitet är något som kännetecknar Nomor- ett av Sveriges största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. De erbjuder dig nu en möjlighet att få vara med och forma, skapa och tillgodose bolagets IT-utveckling och vara en viktig del i utvecklingen av bolagets egenutvecklade system. Sök rollen som Fullstack-utvecklare idag!


Om tjänsten
Nomor är ett av Sveriges största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. De finns i Sverige representerade med åtta regionkontor och tjugosex lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Nomor ägs av ServiceMaster - ett ledande amerikanskt bolag inom skadedjurskontroll. Till deras huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. De söker nu en erfaren Fullstack-utvecklare som vill komma in och bidra till bolagets IT-utveckling och vara en viktig del i utvecklingen av bolagets egenutvecklade system samt även nya spännande projekt.
Tjänsten är på heltid med placeringsort i Sollentuna och de erbjuder även helt eller delvis flexibel arbetsort om så önskas.

Du erbjuds

• Att få vara med och forma, skapa och tillgodose bolagets IT-utveckling och vara en viktig del i utvecklingen.
• En arbetsplats med kompetenta kollegor som gör roliga aktiviteter tillsammans där du har stor möjlighet att växa i din roll som systemutvecklare med utökat ansvarsområde.
• En chans att få ta över helhetsansvaret för befintliga utvecklingsprojekt eller ta en ledande roll i nya projekt på sikt.

Arbetsuppgifter
Du kommer vara en i teamet på en liten men driven och kompetent IT-avdelning vilket gör att de sätter stor vikt vid att du kan arbeta självständigt med stort ansvar och engagemang. Du kommer börja med att arbeta i mindre projekt för att komma in i arbetet i deras egenutvecklade plattform. Tanken är att du på sikt kommer ta hand om hela back- och frontend utvecklingen för plattformen och systemet. Du kommer jobba nära och rapportera direkt till IT chefen.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Är i början av din karriär med relevant universitetsexamen och har 1-3 års arbetslivserfarenhet som fullstack-utvecklare eller motsvarande.
• Har kunskaper inom .net - C# samt inom react.js och SQL.
• Kommunicerar obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska då båda används på arbetsplatsen.

Vi ser det som meriterande om du har kunskaper inom git, TFS och F#.

I denna process kommer vi lägga stor vikt vid kunskap och personlighet då Nomor ser det som viktigast och därför får du gärna ha tidigare projekt och referenser som du kan visa upp längre fram i processen.

Som person är du:

• Problemlösande
• Ansvarstagande
• Självgående
• Har en god samarbetsförmåga

Övrig information

• Start: Omgående, enligt överenskommelse.
• Omfattning: Heltid, tillsvidare, 6 månaders provanställning.
• Placering: Sollentuna, Stockholm.
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nomors önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Nomor

Referens

15043451-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till