SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Fullstack-utvecklare med backend-fokus till Apotek Hjärtat jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Fullstack-utvecklare med backend-fokus till Apotek Hjärtat på ICA

Fullstack-utvecklare med backend-fokus till Apotek Hjärtat

ICA Solna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Är du en fullstack-utvecklare med fokus på backend, som gillar .Net Core och React? Låter det intressant att vara en del av ett självstyrande team i en DevOps-kultur och lära dig mer om Azure och microservices?

Välkommen till Apotek Hjärtats moderna kontor i Solna, Stockholm. Vi är Sveriges största apotekskedja med en växande e-handel och är en del av ICA-gruppen. Hos oss får du vara med och bygga framtidens apotek idag – med Hjärtat på rätt ställe.

Såhär beskriver Engineering Manager varför du ska jobba på Hjärtat:

”Med modern teknik och ett användarcentrerat tillvägagångssätt vill vi ta kundupplevelsen till nästa nivå och sedan vidare. Allt för att se till att vi fortsätter att skapa värde för våra användare.”

Så här jobbar en fullstack-utvecklare på Hjärtat!

Apotek Hjärtats e-handel har de senaste åren befunnit sig i en mycket expansiv tillväxtfas där det finns en tydlig målsättning att fortsätta ta fler marknadsandelar. För att klara av det har vi en växande produktorganisation med flera team som jobbar med områden i och runt e-handeln. Som utvecklare hos oss kommer du att jobba i ett av våra utvecklingsteam som hanterar e-handelns webb och bakomliggande tjänster tillsammans med andra utvecklare, designers, testare och produktägare. Teamen jobbar agilt och är självorganiserande så att de ständigt utvärderar hur de kan jobba mer effektivt och producera bättre resultat. Vi vill att varje team ska känna ett starkt ägandeskap över sitt område och att deras arbete är en viktig del i helheten.

Du kommer främst arbeta med C# .Net, både för nyutveckling och vidareutveckling, men även med React och Typescript. Som fullstack-utvecklare ser vi gärna att du har en god förståelse för alla delar i utvecklingsarbetet.

Vi ser framför oss ett hybrid-arbete med både möjlighet att fortsätta jobba hemifrån och att träffas på kontoret. Teamen själva har stor möjlighet att påverka detta för att vara som mest effektiva. Väl på kontoret har vi egen lunchrestaurang, gym och motionsstationer.

Det här är du!

Vi söker dig som är gillar C# .Net och har minst tre års erfarenhet utav backend-utveckling samt en relevant utbildning inom IT/systemutveckling. Du utmanar gärna tillvägagångssätt samt bidrar med dina perspektiv och idéer i de tekniska diskussionerna. Om du tycker om att arbeta i team, är noggrann, driven och kommunikativ kommer du passa bra hos oss.

Vidare ser vi att du:

  • är självgående, skicklig och van att arbeta i C# .Net

  • har erfarenhet av att arbeta med microservices

  • har förståelse och intresse för frontend-utveckling i React

Det är meriterande om du har arbetat med e-handel och molnteknologier, då vi för närvarande gör en förflyttning till Azure.

Vill du bidra till bättre hälsa och större välbefinnande varje dag tillsammans med oss?

Vi erbjuder dig ett spännande jobb i ett företag som växer och utvecklas. Trots att vi har närmare 400 apotek, så är vi på Hjärtat som ett litet företag. För oss är det viktigt att ta vara på våra medarbetares kunskap och tankar och vår hemvist i ICA Gruppen ger stora möjligheter till både personlig och yrkesmässig utveckling. På Apotek Hjärtat är vi måna om hur vi skapar resultat och vi bygger vår framgång på Hjärtats värderingar - engagemang, entreprenörskap och enkelhet.

Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår [ Link removed ] ! 1897245920 kan du läsa mer om hur det är att jobba på Apotek Hjärtat. Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Vad händer nu?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och provanställning tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdagen är 16/6. Vi kommer löpande gå igenom ansökningarna och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten kontakta Engineering manager Erik Pålsson, 072-220 07 08, för frågor om rekryteringsprocessen kontakta Rekryterare Frida Blomqvist 076 545 40 26.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0016164